Sport

Dan Petrescu, furios după remiza cu Poli Iaşi: "De ce tot spun să introducem VAR ?"

Dan Petrescu a fost supărat foc pe arbitraj după remiza, 1-1, în faţa celor de la Poli Iaşi, în prima etapă din sezonul 2019/2020

Dan Petrescu la conferinţa de presă Dan Petrescu la conferinţa de presă

Dan Petrescu s-a arătat extrem de supărat pe brigada care a condus meciul dintre CFR Cluj şi Poli Iaşi, scor 1-1, în prima etapă din Liga 1, sezonul 2019/2020.

"La Rondon s-a  văzut din avion că a fost penalty. Toţi de pe bancă am văzut că a fost penalty, doar arbitrul nu îl vede. La Deac toată lumea a văzut că a fost penalty. Nu vreau să le iau din meritele celor de la Iaşi, deoarece au făcut un meci bun. Echipa a jucat bine în prima repriză, mai ales că am avut doi tineri în primul 11, am şi marcat, dar puteam face 2-0. La primul şut pe poartă, la fel ca în toate meciurile din acest sezon, am luat gol.", a spus Dan Petrescu.


"Bursucul" nu s-a ferit să militeze din nou pentru video arbitraj în Liga 1, dar şi un număr mai mare de jucători pe banca de rezerve.

"Eu nu am mai văzut un arbitraj ca în această seară. Ne oprea la fiecare aut, la fiecare fault, dar are şi el o scuză că nu are VAR. Vă daţi seama ce uşor era pentru acest arbitru dacă avea VAR ? Venea se uita la televizor şi se convingea. Eu de ce tot spun că trebuie VAR şi 10 jucători pe bancă ?", şi-a continuat tehnicianul celor de la CFR Cluj asediul.


Dan Petrescu speră că suporterii lui CFR Cluj vor veni în număr mare la partida retur cu FC Astana din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, meci programat miercuri de la ora 21:00.

"Avem un meci extrem de important miercuri şi doar o calificare ne-ar face să ne simţim mai bine. Sper că jucătorii se vor mobiliza bine. Astana este o echipă foarte bună, la un alt nivel faţă de Iaşi. Sper să avem un arbitraj bun şi publicul să vină în număr mare. Fac un apel şi sper să vină în număr cât mai mare.", a spus Petrescu.

abonare newsletter