Sport

Dulca, prezentat oficial, anunță schimbări masive la „U” Cluj: „Vis devenit realitate!”

Clujeanul Cristian Dulca (46 de ani) a oferit primele declarații de la revenirea pe banca Universității Cluj.

Fostul antrenor de la FC Vaslui, Gaz Metan Mediaș, Delta Tulcea sau Luceafărul Oradea susține că revenirea la cârma „șepcilor roșii” este un „vis devenit realitate”. Acesta a declarat că, deși exista riscul să nu mai fie chemat pe banca Universității, ar fi preferat ca echipa să nu ajungă la baraj și să promoveze direct, obiectiv ratat însă de fostul tehnician Bogdan Lobonț.

„E un vis devenit realitate, sunt foarte fericit că m-am întors acasă după 7 ani! Ultima oară am fost în Liga 1, într-o perioadă cu mari probleme, cu multe dificultăți la echipă. Din fericire, acum este un club stabil, susținut de autorități, de universități, există stabilitate financiară, pot lucra într-un mediu extraordinar”, a punctat Dulca, la conferința de presă susținută în cursul zilei de vineri.


Clujul este o familie și trebuie să rămână așa!”

Fostul internațional român cere sprijinul suporterilor și avertizează că următorul sezon al ligii secunde va fi mult mai greu decât cel recent încheiat. Dulca a confirmat că Mircea Cojocaru va face parte din staff-ul său, existând discuții și cu Cristi Pojar pentru a continua la Universitatea.

„Ar trebui să ajungem în Liga 1, acolo ne este locul, la fel și în cazul multor echipe de tradiție. Acest campionat va fi mult mai dificil, sunt 6-7 echipe înscrise deja în lupta pentru promovare. Vor fi multe schimbări, și la nivelul băncii tehnice, și în lot, încercăm să aducem jucători care au evoluat la cel mai înalt nivel, aici mă gândesc la Liga 1 sau chiar la campionatele din străinătate. Trebuie să ne pregătim încă de acum pentru Liga 1!”, a precizat noul tehnician al „studenților”.


În ceea ce îl privește pe Marco Dulca, tatăl său a recunoscut că face parte din planurile echipei, însă, momentan, internaționalul de tineret mai are un an de contract cu galezii de la Swansea. Un lucru este cert, Cristi Dulca dorește neapărat cooptarea unui preparator fizic.

Ultimele Stiri
abonare newsletter