Sport

VIDEO Cum se distrează „feroviarii” în cantonamentul din Austria: golf cu... piciorul!

Dan Petrescu, întreg staff-ul său, jucătorii, dar și președintele Marian Copilu au petrecut jumătate de zi demonstrându-si măiestria si abilitățile tehnice la golf cu... piciorul.

Antrenorul campioanei le-a oferit elevilor săi o zi de relaxare activă. Împărțiți pe echipe, ardelenii s-au întrecut la golf cu piciorul. Vișinii au luat mingile de fotbal, țintind cu piciorul găurile marcate pe terenul de golf din micuțul orășel austriac Windischgarsten.

N-au lipsit momentele amuzante, buna dispoziție, glumele între coechipieri, dar și tachinările „Bursucului” care, după ce la primul meci amical s-a dat în spectacol cu o serie de înjurături grosolane, nu și-a scăpat din ochi jucătorii nici la golf.


Omrani a fost responsabilul cu muzica, atacantul fiind nedespărțit de boxa portabilă care a asigurat fundalul sonor în timpul partidei de golf cu piciorul. La final, Petrescu a mărturisit că s-a simțit extrem de bine și a cerut revanșa, considerând că jucătorii săi l-au învins.

„După o zi în care îi cert, îmi place să mă împac și să facem o zi frumoasă. Nu am jucat niciodată golf cu o minge de fotbal, aveam nevoie de câteva ore de relaxare după prima perioadă a cantonamentului. Băieții mi-au luat fața, a trecut timpul meu... Îmi place să fac astfel de activități cu echipa. Când eram la Urziceni, după un meci pierdut, i-am dus pe băieți la discotecă, le-am spus că plătesc eu tot, am stat până dimineața, n-am dormit deloc”, a declarat antrenorul campioanei.


Ovidiu Hoban a lăudat inițiativa antrenorul său și a recunoscut faptul că este greu să te întreci cu Petrescu, chiar și atunci când este vorba doar de distracție. „A fost o zi relaxantă, după multe antrenamente chiar aveam nevoie de puțină destindere. Nu e ușor să stai în cantonament, să faci antrenamente zi de zi”, a punctat fundașul „feroviarilor”.

abonare newsletter