Sport

Transfer uriaș pentru CFR! Un fost fotbalist de la Real Madrid va face vizita medicală la Cluj

CFR Cluj dă o adevărată lovitură pe piața transferurilor! Fostul fotbalist al lui Real Madrid, Julio Baptista, acum în vârstă de 36 de ani, va face vizita medicală la Cluj și va semna cu gruparea din Gruia în următoarele zile. Agentul Toni Curea este cel care a intermediat mutarea.

Julio Baptista a evoluat ultima dată pentru Orlando City, iar acum este liber de contract. El va ajunge la campioana României prin intermediul agentului Toni Curea, cel care i-a adus pe Julio Cesar la Dinamo și pe antrenorul Lopez Caro la FC Vaslui. Din informațiile Digi Sport, Toni Curea se va ocupa de acum înainte de transferurile jucători străini la campioana Românei.

În cariera sa, Julio Baptista a mai evoluat Sao Paulo, Sevilla, Real Marid, Arsenal, AS Roma, Malaga, Cruzeiro și Orlando City. În urmă cu un an și jumătate, cel poreclit "Bestia" decisese să se retragă din fotbal, însă acum este gata să revină pe gazon.


Dacă lucrurile vor decurge conform planului, Julio Baptista va parafa înțelegerea cu CFR Cluj în zilele următoare, după ce va face vizita medicală. Dacă va semna cu CFR, ar fi cel mai mare nume care ar veni în campionatul românesc. Baptista are 77 de meciuri la Real Madrid, pentru care a reușit 13 goluri. La Arsenal, atacantul are 35 de meciuri și 10 goluri, în timp ce la Sevilla a reușit 43 de goluri în 73 de partide.

Interesant este că în această vară CFR Cluj a mai fost aproape de a aduce un jucător cu un nume uriaș - Michael Essien, fotbalist trecut pe la Real Madrid și Chelsea. Fostul antrenor al campioanei, Edi Iordănescu, l-a refuzat pe mijlocaș, pe motiv că este prea bătrân.


36 de ani are Julio Baptista

48 de meciuri în echipa națională are Julio Baptista


5 goluri la națională are Baptista

Ultimele Stiri
abonare newsletter