Sport

Clujeanca Corina Căprioriu a cucerit medalia de bronz la Grand Prix la judo din Turcia

Sportiva Corina Căprioriu a cucerit, vineri, medalia de bronz la categoria 57 de kilograme, la Grand Prix la judo de la Samsun (Turcia).

Corina Căprioriu, sportivă legitimată la Clubul Sportiv Universitatea Cluj, a câştigat grupa D a categoriei sale, după victorii în faţa unor adversare din Belarus şi Austria, dar în semifinale a fost învinsă de Viola Waechter (Germania), intrând în recalificări.

În această fază, Căprioriu a învins-o pe Johanna Mueller (Germania), cucerind astfel medalia de bronz. La aceeaşi categorie, Loredana Ohâi a fost eliminată în primul tur al grupei D.


La categoria 48 de kilograme, Violeta Dumitru a pierdut în primul tur al grupei A, iar Monica Ungureanu a câştigat grupa C după victorii cu sportive din Republica Moldova şi Brazilia, însă ulterior a fost învinsă în semifinale de Paula Pareto (Argentina) şi de Taciana Lima (Guinea-Bissau) în recalificări, ocupând locul 5.

La 52 de kilograme, Larisa Florian a trecut de adversare din Turcia şi Finlanda în grupa A, dar a pierdut lupta cu irlandeza Lisa Kearney pentru calificarea în semifinale, fiind învinsă în prima dispută din recalificări de poloneza Agata Perenc şi încheind pe locul 7.


La Grand Prix de la Samsun participă 499 de sportivi din 68 de ţări.

abonare newsletter