Sport

Istorie pe Cluj Arena. ”U” Cluj va întâlni mâine echipa Pandurilor din Târgu Jiu

Meciul de mâine dintre Universitatea Cluj și Pandurii Târgu Jiu ar putea face istorie dacă echipa gazdă va învinge pe Cluj Arena.

Meciul dintre Universitatea Cluj și CFR, a fost, în opinia antrenorului ”studenților”, un meci bun și consideră este mulțumit de jocul făcut de elevii săi. „Cu CFR a fost un meci bun, cu toate că a trebuit să jucăm mai bine de 60 de minute în 10 oameni şi am avut ceva şanse clare de a marca şi în inferioritate numerică. Din punct de vedere al implicării am fost foarte mulţumit de jucători şi al disciplinei tactice. Nu aveţi ideea cât de mult îmi doresc să câştig. Aş vrea să simt şi eu gustul victoriei aici la Cluj”, a declarat George Ogăraru.

Ogăraru speră ca experiența directorului sportiv, Eugen Pârvulescu, la clubul Pandurii Târgu Jiu să fie atuul de care au nevoie elevii săi pentru a câștiga cele trei puncte și meciul. „Pandurii nu doar meciul trecut au jucat bine, au jucat bine şi cu Astra deşi au trebuit să joace în inferioritate numerică. Îmi place jocul lor, este un joc ofensiv cu o posesie foarte bună, cu jucători foarte buni. Este o echipă care are unul dintre cele mai frumoase jocuri din campionat. Domnul Pârvulescu face parte din echipa noastră şi ne ajută cu experienţa dânsului. Echipa Pandurilor este o echipă foarte valoroasă, au jucători foarte buni, tehnici. Va fi un meci greu, dar sperăm să câştigăm”, a mai spus antrenorul Universității Cluj.


În ceea ce privește dezertarea jucătorului Florent Sauvadet, George Ogăraru a specificat că a făcut tot posibilul de a reveni la prima echipă dar că jucătorul a dorit mai întâi să câștige memoriile depuse la FIFA. „Eu l-am chemat în birou pentru că aş fi vrut să ştiu exact care este situaţia lui. Inițial el mi-a spus că nu-și mai dorește să mai revină la prima echipă. Eu am fost și l-am văzut la un meci al echipei secunde. Am văzut că are calitate, în acelaşi timp am văzut că nu este pregătit şi am vrut eu personal să ştiu care este situaţia lui. Lui i-a ieșit total din minte de a se întoarce și a continua lucrul la prima echipă, după care i-am urat succes în alegerile lui. I-am spus că este destul devreme să pună punct carierei lui sau să stea până în vară. Apoi a zis că vrea să lucreze după care atunci când l-am chemat în vestiar şi am avut o discuţie directă ca de la bărbat la bărbat, întrebându-l care sunt obiectivele lui şi dacă îşi doreşte să fie în această echipă sau el e tot cu gândul la memorii, a zis că pe el în primul rând îl intersează să câştige memoriu cu FIFA şi nu pune pe primul plan prima echipă”, a explicat noul antrenor al Universității Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter