Sport

Bătaie pe Neluț Roșu! CFR, Astra și Sporting Lisabona, pe urmele mijlocașului clujean

CFR Cluj, Astra, Dinamo, Pandurii și Sporting Lisabona s-au înscris în cursa pentru achiziționarea lui Neluț Roșu (foto la minge). Jucătorul de 21 de ani a marcat 7 goluri în 30 de partide în tricoul Chiajnei, în sezonul trecut.

Curg ofertele pentru Neluț Roșu. Fotbalistul crescut de CFR Cluj este curtat insistent de mai multe cluburi din Liga I, dar și din străinătate. Astra, Dinamo și Pandurii și-au manifestat interesul pentru achiziționarea mijlocașului. În cursă a intrat și Sporting Lisabona, echipă care și-a trimis scouteri în România pentru a-l vedea la lucru pe tânărul fotbalist. Pe fir a apărut și trupa din Gruia, care caută întăriri după ce s-a despărțit de nu mai puțin de 9 jucători.

Un jucător promițător

Neluț Roșu a ajuns în colimatorul mai multor cluburi grație evoluțiilor sale foarte bune în tricoul Concordiei Chiajna. Jucătorul și-a trecut în cont 7 reușite în 30 de meciuri, clasându-se pe locul 7 în clasamentul golgheterilor. Cel mai frumos gol l-a reușit în partida cu Botoșani, câștigată de ilfoveni cu 2-0. A catapultat mingea direct în vinclu, de la 20 de metri! Roșu a fost și unul dintre cei mai buni pasatori ai campionatului, atingând procentaje chiar și de 92%.


Vrea să plece de la Chiajna

Clujeanul speră să facă pasul în cel mai scurt timp spre o echipă mai bună. Fotbalistul a primit o ofertă concretă de la Astra, în valoare de 300.000 de euro, însă nu se grăbește să semneze cu gruparea giurgiuveană. Pandurii și Sporting Lisabona s-au interesat și ele de serviciile sale. „Vă dați seama, Astra e o echipă foarte puternică, a câștigat și Cupa României, o să joace în cupele europene. Eu cred că orice jucător își dorește să evolueze la o echipă precum Astra, Petrolul, Steaua, CFR sau Pandurii ”, a declarat Roșu pentru DigiSport.

Îl vor înapoi

Și CFR s-a înscris în lupta pentru Roșu, fotbalist pe care l-a avut în propria curte, însă de care s-a descotorosit mult prea ușor. „Roșu e un jucător foarte bun. A avut evoluții bune la Chiajna, ni-l dorim înapoi”, a admis președintele Iuliu Mureșan. Vasile Miriuță l-a lăudat și el pe jucătorul clujean. Tehnicianul feroviarilor și-l dorește cu orice preț pe mijlocașul de 21 de ani. „Îi mulțumesc mult domnului Miriuță pentru laude. Dacă mă vrea, aștept un telefon. Eu am spus că CFR o să rămână mereu în inima mea. Am crescut la CFR și dacă mă vor, vin cu cea mai mare plăcere”, a precizat fotbalistul Chiajnei.


Dorit în Portugalia

Fotbalistul a fost spionat chiar de reprezentanții portughezilor de la Sporting Lisabona, echipă care l-a lansat în fotbalul mare pe Cristiano Ronaldo. „La meciul cu FC Brașov au fost și cei de la Sporting Lisabona, împreună cu impresarul meu, au văzut meciul și au spus că au rămas impresionați. Acum aștept, să vedem, vorbesc în fiecare zi cu el, aștept să îmi dea vești favorabile”, a susținut Neluț Roșu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter