Sport

Tun pe piața transferurilor! „U" Cluj negociază cu Wesley

Liber de contract după despărțirea de Millonarios (Columbia), Wesley se află în negocieri avansate cu Univeristatea Cluj.

„U" Cluj e pe cale să dea un nou tun pe piața transferurilor. Formația ardeleană negociază cu Wesley Lopez, fost atacant al Vasluiului.

Brazilianul a marcat 62 de goluri în cele trei sezoane petrecute în Liga 1. Deși a fost curtat insistent de Steaua și CFR, Wesley a preferat să meargă în străinătate.


După despărțirea de Vaslui, fotbalistul de 33 de ani a semnat cu Al Hilal, echipă pentru care a înscris 17 goluri în 24 de meciuri. Atacantul s-a despărțit însă de trupa arabă și a ajuns în 2013 la Millonarios, unde a reușit doar un singur gol în 12 partide. Wesley și-a reziliat însă contractul cu gruparea din Columbia și vrea să se întoarcă în România.

Potrivit cancan.ro, jucătorul brazilian s-ar fi întâlnit deja cu Florian Walter, patronul Universității. Sursa citată mai notează că Wesley și-a dat acordul de principiu, însă mai sunt câteva detalii de pus la punct. Transferul ar urma să se perfecteze cel târziu săptămâna viitoare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter