Sport

Tade, iertat de conducerea CFR-ului

Pus inițial pe lista de transferuri, Gregory Tade (foto la minge) va rămâne la CFR până în vară.

CFR Cluj a plecat sâmbătă în Spania, unde va efectua cel de-al doilea stagiu de pregătire al iernii. Din lotul deplasat în Marbella a făcut parte și Gregory Tade, care a primit o nouă șansă din partea lui Vasile Miriuță, după ce în tur a reușit să înscrie doar un singur gol în 12 partide.

Atacantul adus de la St. Johnstone s-a pregătit cu juniorii echipei în ultima perioadă și nu a făcut deplasarea în cantonamentul din Antalya. Francezul speră însă să-l convingă pe Miriuță în meciurile test pe care formația din Gruia le va disputa în Spania. „Urmează un cantonament în care voi pune accentul pe pregătirea tactică, ceea ce cred că le va conveni foarte mult băieţilor, după ce în Antalya am pus baza pe pregătirea fizică. Am un lot bun, de care sunt foarte mulţumit, dar aştept în continuare întăriri”, a subliniat Miriuţă.


Amicale tari

CFR Cluj va disputa patru partide de pregătire în Marbella. „Vişiniii” vor înfrunta pe Rubin Kazan în 5 februarie, iar trei zile mai târziu vor evolua în compania fostei adversare a celor de la Pandurii din Europa League, Dnepr. Pe 11 februarie, feroviarii vor juca împotriva celor de la FC Lyubimets, iar pe 15 februarie este programat jocul cu Dinamo Kiev. „Rezultatele din amicale nu sunt relevante, aşa că nu contează ce au făcut Steaua sau Dinamo în pregătiri. Fiecare echipă joacă meciuri de verificare tocmai pentru a-şi pune la punct relaţiile de joc şi pentru a încerca diverse formule”, a explicat Vasile Miriuță.

Ultimele Stiri
abonare newsletter