Sport

Tiago Lopes, noua achiziție a feroviarilor

CFR Cluj a anunţat achiziţionarea fundaşului dreapta portughez, Tiago Lopes, care a evoluat ultima dată la echipa de ligă secundă Covilha.

„Tiago Lopes este noul jucător al echipei CFR 1907 Cluj. Jucătorul portughez este născut în data 4 ianuarie 1989. Clubul CFR 1907 Cluj îi urează bun venit!”, notează site-ul oficial al grupării ardelene.

Tiago Lopes a semnat cu CFR un contract valabil pe trei sezoane și jumătate. Fundașul dreapta a evoluat în 26 de jocuri pentru echipa Covilha, în toate competițiile.


Sepsi, Hora și Voiculeț, acontați de Târgu Mureș

Puși pe liber de către conducerea CFR-ului, Laszlo Sepsi, Ioan Hora și Claudiu Voiculeț au acceptat în cele din urmă oferta celor de la ASA Târgu Mureș, echipă care are ca obiectiv promovarea în primul eșalon. Cei trei vor evolua până în vară la gruparea mureșeană.

„Așa cum am promis, în cursul zilei de astăzi (vineri, n.red.) am avut răspunsul final al celor 3 jucători. Ne-am înțeles cu Sepsi, Hora și Voiculeț, iar ei vor evolua pentru ASA până în vară. Prin aducerea lor la Târgu Mureș am urmărit întărirea lotului pentru a ne îndeplini obiectivul, promovarea în prima ligă. Sunt jucători cu experiență, care sunt sigur că ne vor ajuta foarte mult. Pot să vă spun că, în zilele următoare, vom finaliza transferurile a încă 2-3 jucători cu experiență din Liga 1”, a declarat Daniel Stanciu, directorul general al clubului ASA, pe site-ul oficial.

Ultimele Stiri
abonare newsletter