Sport

Grig mai speră: "Putem termina pe un loc de cupă europeană"

Petre Grigoraș și-a luat gândul de la cucerirea titlului. Tehnicianul admite însă că CFR Cluj păstrează încă șanse la accederea într-o cupă europeană.

."Nu am curajul să le spun fanilor să parieze că vom lua titlul. Aş avea chiar o rugăminte: să nu joace la pariuri, pentru că e un loc unde se pierd banii, nu se câştigă. Eu unul sunt total împotriva pariurilor. Mă consider realist. Şanse la titlu nu sunt. Punct! Șanse de a termina pe un loc de cupă europeană există în continuare", a admis Grigoraș.

Runda trecută, CFR a dat de pământ cu Săgeata Năvodari, echipă pe care a învins-o la un scor de tenis: 6-1. Grigoraș speră însă ca succesul feroviarilor să nu fi fost doar un simplu accident. Antrenorul "vișiniilor" vrea cele trei puncte și cu FC Botoșani, meci programat duminică, de la ora 17.30."Botoșaniul vine să-și joace șansele, e normal să fie așa. Și eu mă gândesc la victorie la fiecare meci. Noi trebuie să tratăm partida exact ca și când am juca cu prima clasată. Trebuie să ne respectăm și să câștigăm neapărat. Sper și cred că băieții vor avea o atitudine bună, pozitivă. Alt rezultat în afară de victorie este exclus", a trasmis tehnicianul, care nu va conta pe Tade (suspendat), Muniru și Ogbu (ambii accidentați).


A "fentat' demiterea

Grigoraș se bucură că a prins finalul turului deși puțini îi dădeau șanse. Cu el la timonă, feroviarii au înregistrat 5 victorii, 5 remize și trei înfrângeri. "Eu chiar am dat o masă la echipă săptămâna asta, pentru că am prins prima etapă din retur. Dacă nu cumva până duminică s-ar putea să fiu demis", a glumit Grig, care recunoaște însă că CFR va avea nevoie de anumite schimbări la nivelul lotului pentru a aduce un suflu nou echipei: "Poate unii au ajuns la saturație, poate e nevoie de schimbare la unii dintre ei. Poate e nevoie de un suflu nou, e posibil să apară și astfel de schimbări", a conchis tehnicianul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter