Sport

CFR Cluj - Dinamo, scor 1-0. Grigoraş: Nu e uşor să joci cu Dinamo în 10 oameni

Formaţia CFR Cluj a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a XIV-a a Ligii I.

sursa foto: fcdinamo.ro sursa foto: fcdinamo.ro

1-0: Florin Costea a marcat după o pasă a lui Maftei

În minutul 32, Ionuţ Rada a primit cartonaşul roşu după un fault asupra lui Şerban


CFR Cluj: Felgueiras - Maftei, Cadu, I. Rada, Camora - Dokovici, Muniru - Deac, Gabionetta (Obiora '87), Costea (Batin '75) - Tade (Piccolo '34). Antrenor: Petre Grigoraş

Dinamo Bucureşti: Bălgrădean - Rus, Luchin, Grigore, Filip - I. Şerban (Thomas '74), Thicot (Elton '46) - Lazăr, C. Matei, Curtean (Rotariu '51) - Ţucudean. Antrenor: Flavius Stoican


Cartonaşe galbene: Djokovici '52 / Ţucudean '33, Elton '78

Cartonaş roşu: Rada '32


Arbitri: Adrian Cojocaru (centru) - Cristian Nica, Marius Nicoară (asistenţi) - Eduard Constantinescu (rezervă)

Observatori: Claudiu Popa, Corneliu Sorescu


Tehnicianul Petre Grigoraş a declarat vineri seară că victoria cu Dinamo este specială în contextul în care CFR Cluj a evoluat cu un jucător mai puţin încă din minutul 32 al meciului de vineri, scor 1-0, din etapa a XIV-a a Ligii I.

"Acest meci a fost special, am rămas în 10 oameni, este o victorie a dorinţei devotamentului, îmi felicit jucătorii că au dat dovadă de amibţie şi dăruire. Nu e uşor să joci cu Dinamo 70 de minute în 10. Este bine când nu primeşti gol şi poate vom reuşi să marcăm mai mult în următoarele meciuri. Golul lui Costea a venit în momentul oportun. Sper să menţinem seria de rezultate pozitive. Rada a fost faultat în primul rând, l-a lovit pe adversar, nu cu intenţie, e posibil să am altă părere după reluări. Nu ştiu dacă a fost penalti la contactul lui Djokovici cu Matei, dar arbitrul a fost foarte aproape de fază. E posibil să nu fiu schimbat în această perioadă, deşi antrenorii pot fi schimbaţi şi după victorii", a declarat Grigoraş la DigiSport.

Ultimele Stiri
abonare newsletter