Sport

Halep s-a calificat în finală la New Haven

Simona Halep, locul 23 WTA, a acces pentru a patra oară în acest an, în finala unui turneu WTA, după ce a învins-o, vineri, cu scorul de 6-2, 7-5, pe sportiva daneză Caroline Wozniacki, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 4, în penultimul act la New Haven (SUA).

Halep a avut nevoie de o oră şi 20 de minute pentru a obţine a patra sa victorie în faţa unei jucătoare din Top 10 WTA şi pentru a accede astfel în finala turneului Premier cu 690.000 de dolari premii.
Adversara de sâmbătă a româncei este Petra Kvitova din Cehia, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 3, deţinătoarea trofeului la New Haven. Kvitova a întrecut-o, vineri, cu scorul de 6-0, 6-1, pe conaţionala sa Klara Zakopalova, locul 33 WTA.

Sunt foarte foarte fericită că am câştigat acest meci, deoarece eram emoţionată înainte de meci - este o jucătoare de top. Dar am jucat foarte bine. Şi adversara mea a jucat bine, dar şi eu, şi am încercat să facem un meci frumos, pentru că erau semifinalele. Sunt foarte încrezătoare acum. Aceasta a fost o perioadă bună pentru mine. Am jucat foarte bine şi am simţit bine jocul. Mă simt pe teren mult mai bine decât înainte. În ceea ce o priveşte pe adversara mea din finală, Petra Kvitova, ştiu că ea loveşte mingea foarte puternic, dar nu am văzut-o prea mult jucând, astfel că vom vedea ce va fi. Voi încerca să fiu calmă. Este important să joc relaxată, pentru că e finala", a spus Halep după calificarea în finală.



 

Etichete: simona halep
Ultimele Stiri
abonare newsletter