Sport

Paszkany: „Nu-l demit pe Rednic“

Arpad Paszkany, finanțatorul CFR-ului, a declarat după înfrângerea „feroviarilor“ de la Vaslui, 0-4, că Mircea Rednic va rămâne în continuare la echipă.

CFR are un start mai mult decât modest în Liga 1. Fotbaliștii din Gruia au câștigat doar două puncte în primele trei etape. „Feroviarii“ au remizat cu nou-promovatele FC Botoșani (0-0) și ACS Poli Timișoara (2-2) și au cedat la scor meciul din deplasare cu FC Vaslui, 0-4, luni seara.
În ciuda acestiu start ratat, Arpad Paszkany a declarat că tehnicianul Mircea Rednic are o experiență bogată și nu va fi demis. „Nu-l demit pe Rednic! Tocmai am închis telefonul cu Mircea, 13 ani de fotbal îți dau o anumită experiență. Pe jucători este o presiune care nu a fost gestionată pozitiv, ne-am obișnuit să luăm campionatul în fiecare al doilea an, au fost și modificări în lot. Pe unii dintre jucătorii mai vechi vârsta nu îi iartă, au avut un randament mai scăzut, ei așteaptă un plus de la cei nou-veniți“, a spus Paszkany, la DigiSport.
Șeful din Gruia a mai declarat că nu vrea să pună presiune pe echipă, chiar dacă se va rata titlul. „Este o stare de teamă în ceea ce privește eșecul. Nu pun presiune, chiar dacă ratăm titlul. Construim o echipă relativ tânără, în anii următori ne putem lupta pentru toate trofeele, cu Rednic în frunte. A câștigat campionatul cu două echipe diferite, a avut succes și în străinătate“, a mai spus Paszkany.
Mircea Rednic a venit la CFR după încheierea sezonului 2012-13, înlocuindu-l pe Eugen Trică. În ciuda asigurărilor primite din partea conducerii, tehnicianul care a câștigat titlul cu Rapid și Dinamo ar trebui să-și facă griji pentru postul său, întrucât toți antrenorii de la CFR care au primit astfel de asigurări au fost demiși la scurt timp.

abonare newsletter