Sport

Lucian Bute s-a căsătorit: "E cea mai frumoasă zi din viaţa mea şi cea mai frumoasă centură pe care o puteam câştiga"

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/15/lucian bute mire.jpg" border="0" alt="Sursă foto: www.evz.ro" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Boxerul Lucian Bute şi soţia lui, Elena, s-a căsătorit religios, sâmbătă seară, la Biserica "Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena" din Galaţi, ceremonia fiind oficiată de către Arhiepiscopul Dunării de Jos, IPS Casian Crăciun, potrivit Mediafax.ro. </strong></p>

 


Bute a spus că este fericit şi se simte împlinit din toate punctele de vedere, iar acest eveniment reprezintă "cel mai important meci" din viaţa sa şi "cea mai frumoasă centură" pe care o putea câştiga.

"Mă simt foarte bine, mulţumesc lui Dumnezeu, acum sunt fericit şi mă simt împlinit din toate punctele de vedere. Am o soţie cu care sunt împreună de opt ani şi pe care o iubesc foarte mult. E cea mai frumoasă zi din viaţa mea şi cea mai frumoasă centură pe care puteam să o câştig", a spus Lucian Bute, la finalul ceremoniei religioase oficiată la Biserica "Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena" din Galaţi.

Ceremonia religioasă a fost oficiată de mai mulţi preoţi, în frunte cu Arhiepiscopul Dunării de Jos, IPS Casian Crăciun, iar la slujbă au asistat aproximativ o sută de persoane, în faţa lăcaşului de cult aflându-se alte câteva zeci de oameni.

El i-a mulţumit Arhiepiscopului Dunării de Jos, IPS Casian Crăciun, care a oficiat slujba religioasă, spunând că a fost foarte emoţionat şi chiar a plâns în timpul ceremoniei.

"Am fost extrem de emoţionat. Am plâns. E cel mai important meci din viaţa mea, pe care l-am şi câştigat", a mai spus Bute, care a precizat că împreună cu soţia sa va petrece luna de miere în Caraibe.


La eveniment au fost invitate peste 450 de persoane, între care preşedintele Traian Băsescu şi Elena Udrea.

Atmosfera va fi întreţinută de artişti precum Mioara Velicu sau formaţia Provincialii.

Lucian Bute şi Elena Aprozeanu s-au căsătorit civil în urmă cu o săptămână, la Buşteni.



Citeşte şi:

Lucian Bute se căsătoreşte: Peste 450 de persoane, invitate la eveniment

Ultimele Stiri
abonare newsletter