Sport

Sergio: „Trebuie să fim mândri!“

<p><strong><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/06/paulo sergio cfr.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Paulo Sergio, antrenorul CFR-uluim, a declarat după victoria din meciul cu Manchester Utd, scor 1-0 că jucătorii săi trebuie să fie mândri.</strong>



„A trebui să muncim foarte mult să scoatem rezultatul acesta. Am reuşit să acumulăm multe puncte, dar din păcate Braga nu a reuşit un rezultat bun cu Galatasaray. Dacă nu făceam prostiile din meciul cu Galatasaray de acasă, acum era în altă poziţie. Nu sunt dezamăgit, dar jucătorii sunt trişti pentru că au făcut zece puncte şi nu s-au calificat. Trebuie să fim mândri, deoarece nu în fiecare zi poţi să câştigi pe Old Trafford. Astăzi am câştigat o echipă. Felgueiras nu a avut aşa multe parade, nu cred că a fost omul meciului. Am jucat bine ca echipă şi nu am lăsat-o pe Manchester să-şi facă jocul. Sougou poate juca la orice nivel şi dacă va fi o ofertă bună pentru el şi pentru club îi vom da drumul“, a spus Paulo Sergio la DolceSport.
Campioana României, CFR Cluj, a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Manchester United şi a ratat calificarea în optimile Ligii Campionilor, însă, de pe locul trei al grupei H, va evolua în 16-imile Ligii Europa.

Ultimele Stiri
abonare newsletter