Sport

Tradiția continuă. U-BT Cluj a făcut baie în Someș după ce a obținut titlul de campioană a României pentru al patrulea an consecutiv. VIDEO

U-BT Cluj-Napoca a câștigat meciul de joi seară împotriva CSM CSU Oradea și a devenit din nou campioana României la baschet masculin. Obținerea titlului a fost sărbătorită prin tradiționala baie în Someș.

Jucătorii U-BT Cluj-Napoca au făcut baie în Someș, după obținerea unui nou titlu de campioană/Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook Jucătorii U-BT Cluj-Napoca au făcut baie în Someș, după obținerea unui nou titlu de campioană/Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


U-Banca Transilvania a câștigat, pentru a patra oară la rând, campionatul național. În finala Ligii Naționale, gruparea clujeană a depășit-o pe CSM CSU Oradea cu 4-1 la general. Ultimul meci s-a încheiat la scorul de 97-89.

 


CITEȘTE ȘI: 
U-BT Cluj-Napoca a devenit campioana României pentru a patra oară la rând. Victorie cu CSM CSU Oradea, scor 97-89.

După premiere, jucătorii de la U-BT Cluj au făcut tradiţionala baie în Someş

Sursa: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

Victoria a fost primită cu entuziasm din partea fanilor prezenți la Sala Polivalentă BT Arena.


La meci au fost prezenți 10.000 de spectatori, iar baschetbaliștii clujeni au reușit să domine toate cele patru sferturi.

U-BT Cluj-Napoca a fost învingătoare, cu scorul de 97-89, devenind campioană pentru al patrulea an consecutiv și pentru a noua oară în istoria sa. Scorul general a fost de 4-1.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mihai Silvășan, antrenorul U-BT Cluj: „Ca la orice trofeu câștigat, suntem fericiți”

Ultimele Stiri
abonare newsletter