Sport

Dan Petrescu revine mai repede la CFR Cluj. Ce plan are „Bursucul” pentru echipa din Gruia?

Dan Petrescu revine pe banca CFR-ului, în condițiile în care echipa din Gruia trece printr-o perioadă dificilă, iar Neluțu Varga i-a făcut o propunere de nerefuzat.

Dan Petrescu revine mai repede la CFR Cluj. Sursă foto: Foto: 전북현대모터스 - Jeonbuk Hyundai Motors FC - Facebook Dan Petrescu revine mai repede la CFR Cluj. Sursă foto: Foto: 전북현대모터스 - Jeonbuk Hyundai Motors FC - Facebook

 

 


Dan Petrescu revine pe banca CFR-ului, în condițiile în care echipa din Gruia trece printr-o perioadă dificilă, iar Neluțu Varga i-a făcut o propunere de nerefuzat. 

Fostul antrenor al echipei Jeonbuk Hyundai ar urma să stea pe banca CFR-ului la derby-ul cu Rapid București, care va avea loc pe 5 mai, de la ora 21:30, la „feroviari” acasă, potrivit sport.ro.


CFR Cluj se află pe locul patru în play-off-ul Superligii României cu 31 de puncte, fiind la un punct distanță de Farul Constanța, care se află pe locul 3 cu 32 de puncte. Totodată, Universitatea Craiova se află pe locul 2 în Superliga cu 34 de puncte, iar FCSB se află pe locul 1 cu 45 de puncte. 

CFR Cluj ocupă locul 4 în Superliga. Sursă foto: Flashscore.ro

Pentru CFR Cluj urmează confruntarea cu Universitatea Craiova de joi, 25 aprilie, de la ora 21:45, din etapa a șasea, de pe arena din Bănie ”Ion Oblemenco”.


Planul lui Dan Petrescu pentru CFR Cluj

Primul jucător care se va despărți de CFR Cluj la vară este Petar Mamic. Croatul nu intră în planurile lui Dan Petrescu. Jucătorul a fost adus de CFR Cluj în ianuarie 2024, Petar fiind cotat la 500.000 de euro. Petar Mamic a bifat la CFR Cluj doar patru apariții, două cartonașe galbene și a înregistrat aproape 300 de minute petrecute în echipamentul fostei campioane.

Totodată, Pe lista cu jucătorii pe care îi vrea la CFR Cluj, Dan Petrescu a trecut trei nume cu care a mai lucrat în Gruia: Mateo Susic, Yuri Matias și Adrian Păun. 


Neluțu Varga, patronul CFR-ului, a declarat după eșecul cu FCSB (0-1), că „Bursucul” a semnat deja un contract cu echipa din gruia pe trei ani, dar că va prelua echipa din vară.

CFR Cluj luptă pentru locul doi în Superliga 

Echipa din Gruia a reușit în play-off să câștige un singur meci, cel cu Rapid București, din etapa a 3-a, scor 4-1. În ultima etapă jucată, clujenii au fost înviși de echipa antrenată de Gheorghe Hagi, Farul Constanța, cu scorul de 5-1.


Joi, 25 aprilie, CFR Cluj va juca în etapa a 6-a din play-off, în deplasare la Universitatea Craiova, de la ora 21:45 pe Stadionul Ion Oblemenco, iar meciul este unul primordial, potrivit spuselor antrenorului interimar de la CFR Cluj, Franscic Dican.

„Trebuie să găsim resurse și sunt convins că jucătorii CFR-ului au starea și valoarea să treacă peste șocul de la Constanța și să facem un joc bun la Craiova. Jucătorii sunt conștienți că trebuie să lupte pentru locul 2 în campionat. Jocul de la Craiova ar fi ultimul dintre jocurile în care am putea să scoatem puncte ca să mai sperăm la locul secund. Este un meci primordial”, a declarat Franscisc Dican. 

CFR Cluj mai are de jucat încă patru meciuri înaintea finalului sezonului: cu Sepsi Sf. Gheorghe, pe 28 aprilie, în Gruia, cu Rapid București, pe 5 mai, la Cluj, cu FCSB, pe 11 mai, în deplasare, și cu Farul Constanța, în Gruia, pe 18 mai.

Meciurile pe care CFR Cluj urmează să le joace. Sursă foto: Flashscore.ro

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Conducerea CFR-ului neagă posibilitatea ca Dan Petrescu să preia imediat echipa din Gruia: „E clar că există o coincidență”

Dan Petrescu revine în Gruia. Când va ajunge „Bursucul” pe banca tehnică de la CFR Cluj.

Dan Petrescu ar putea reveni la CFR Cluj. „Bursucul” s-a despărțit de clubul sud-coreean Jeonbuk.

Ultimele Stiri
abonare newsletter