Sport

Triumful Clubului ONE Taekwondo din Cluj-Napoca și KORYO din Blaj. Tineri sportivi, medaliați la nivel internațional. FOTO

Într-un weekend plin de tensiune la competiția 13th ZRENJANIN OPEN 2024 din Zrenjanin, Serbia, echipa Clubului ONE Taekwondo din Cluj-Napoca a dat dovadă de o performanță remarcabilă, cucerind inimile și podiumurile competiției.

Într-un weekend plin de tensiune la competiția 13th ZRENJANIN OPEN 2024 din Zrenjanin, Serbia, echipa Clubului ONE Taekwondo din Cluj-Napoca a dat dovadă de o performanță remarcabilă, cucerind inimile și podiumurile competiției/ Foto: ONE Taekwondo CLUB - Facebook Într-un weekend plin de tensiune la competiția 13th ZRENJANIN OPEN 2024 din Zrenjanin, Serbia, echipa Clubului ONE Taekwondo din Cluj-Napoca a dat dovadă de o performanță remarcabilă, cucerind inimile și podiumurile competiției/ Foto: ONE Taekwondo CLUB - Facebook

 

 


Într-un weekend plin de tensiune și pasiune pentru sport, orașul Cluj-Napoca și Blaj s-a bucurat de un adevărat spectacol de taekwondo, odată cu participarea echipei Clubului ONE Taekwondo împreună cu sportivii clubului KORYO care au făcut parte din lotul Asociației Române de Taekwondo WT la prestigiosul concurs 13th ZRENJANIN OPEN 2024 din Zrenjanin, Serbia. 

 


La acest eveniment sportiv au participat peste 600 de sportivi, 53 de cluburi, 8 țări – Serbia, Croația, Slovenia, Muntenegru, Bosnia și Herțegovina, Macedonia, Moldova și România. 

În lumina reflectoarelor și sub privirile atente ale spectatorilor, sportivii au demonstrat că sunt cu adevărat campioni, cucerind inimile și podiumurile. Cu eforturile lor neobosite și dedicarea lor fără margini, au adus acasă pentru România următoarele medalii la probele de luptă (kyeourgi) și proba de forme ( poomsae):


  • 9 medalii de aur
  • 8 medalii de argint 
  • 12 medalii de bronz
  • locul 1 în Clasamentul general pentru JUNIORI  la KYEOURGI (ONE Taekwondo CLUB Cluj); Locul 1 în Clasamentul general pentru CLASA B la POOMSAE; Locul 1 în Clasamentul general pentru CLASELE A+B la POOMSAE
  • Locul 2 în Clasamentul general pentru CADEȚI la KYEOURGI (ONE Taekwondo CLUB Cluj)
  • Locul 3 în Clasamentul general pentru SENIORI la KYEOURGI (ONE Taekwondo CLUB Cluj)
  • Locul 8 din 53 de cluburi  în Clasamentul general -ALL CATEGORIES 

Sportivii clujeni s-au întors acasă cu 3 medalii de aur, 4 medalii de argint și 3 medalii de bronz.

În plus, s-au bucurat de recunoașterea individuală a performanței a doi sportivi legitimați la Clubul ONE Taekwondo CLUB Cluj: 


  • Cel mai bun concurent la categoria JUNIORI B (F): COȚA FLAVIA
  • Cel mai bun concurent la categoria SENIORI A Olympic (M): BUCUR MIHAI

„Felicitări tuturor sportivilor noștri pentru eforturile lor impresionante și pentru reprezentarea excepțională a Clubului ONE Taekwondo din Cluj Napoca! Sunteți o sursă de inspirație pentru întreaga comunitate și suntem mândri să vă avem alături în călătoria noastră spre excelență în taekwondo!”, au transmis cei de la ONE Taekwondo CLUB Cluj.

„Fericirea este la cote maxime. De la o competiție la alta performanțele sunt tot mai valoroase și copiii altfel își gestionează emoțiile, altfel au stăpânirea de sine. Acesta este cuvântul care definește perfect toate trăirile, fericire maximă și mândrie.


Copiii s-au pregătit de cel puțin 4 ori pe săptămână și suntem recunoscători că performanțele lor sunt văzute de cât mai mulți oameni”, a declarat pentru monitorulcj.ro mama unuia dintre copiii clujeni care a participat la competiție.

Aceste performanțe remarcabile nu ar fi fost posibile fără susținerea și îndrumarea antrenorilor dedicați și fără sprijinul familiei și ai comunității. Clubul ONE Taekwondo din Cluj Napoca este mândru să promoveze valorile sportului, dedicării și excelenței, iar aceste performanțe la 13th ZRENJANIN OPEN 2024 sunt doar un alt exemplu strălucitor al acestora.

Prin perseverență, pasiune și munca grea, echipa continuă să inspire și să impresioneze, demonstrând că nu există limite pentru ceea ce pot realiza adevărații campioni.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Campionii Clujului. Mai mulți tineri au impresionat lumea cu talentul lor la Cupa României de Taekwondo de la Miercurea Ciuc

Maestru de Aikido din Tokyo, prezent la Cluj-Napoca pentru un seminar de perfecționare. Au participat peste 100 de sportivi din 8 țări. FOTO

abonare newsletter