Sport

CFR Cluj, pregătită de victorie în meciul cu Petrolul Ploiești. Adrian Mutu: „Să demonstrăm că suntem o echipă puternică și în deplasare”.

Echipa din Gruia va disputa, sâmbătă, partida cu Petrolul Ploiești, în a 24-a etapă din Superliga. Tehnicianul Adi Mutu spune că jucătorii sunt pregătiți pentru un scor bun.

Adrian Mutu, antrenorul CFR Cluj, conferință de presă despre pregătirile pentru partida cu Petrolul Ploiești/Foto: Fotbal Club CFR 1907 Cluj Facebook.com Adrian Mutu, antrenorul CFR Cluj, conferință de presă despre pregătirile pentru partida cu Petrolul Ploiești/Foto: Fotbal Club CFR 1907 Cluj Facebook.com

 

 


Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Adrian Mutu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte de la jucătorii săi să demonstreze că sunt o formaţie puternică şi în partidele din deplasare.

 

„Trebuie să ne câștigăm meciurile”

„Eu îmi doresc de la echipa mea să joace acelaşi fotbal bun şi în deplasare. Suntem o echipă mare, puternică şi ar trebui să demonstrăm lucrul ăsta şi departe de suporterii noştri. Avem un obiectiv în plan şi pentru a-l duce la bun sfârşit trebuie să ne câştigăm meciurile. Toţi băieţii sunt cu capul la fotbal, am un grup de jucători antrenabil şi asta îmi place”, a afirmat Mutu.


Tehnicianul spune că Petrolul Ploieşti, echipă pe care o va întâlni sâmbătă, în Superligă, joacă foarte bine pe teren propriu şi jucătorii săi trebuie să fie foarte concentraţi.

„Întâlnim o echipă redutabilă acasă, joacă foarte bine pe teren propriu, o echipă bătăioasă. Ne aşteaptă un meci dificil, suntem conştienţi de acest lucru, dar bineînţeles că dorim să câştigăm. Petrolul e o echipă care face faza de apărare foarte bine, are în componenţă şi jucători care pot face diferenţa în atac, aşa că trebuie să fim foarte concentraţi”, a mai spus Mutu, fost jucător la Petrolul.


CITEȘTE ȘI: 
Debut perfect pentru Adrian Mutu. CFR Cluj a zdrobit-o pe FC Voluntari.

„Referitor la un posibil transfer al lui Cristian Manea la echipa turcă Galatasaray Istanbul, Mutu a spus că, deocamdată fundaşul ar trebuie să fie concentrat pe jocul formaţiei clujene, mai ales că poate fi o soluţie şi pentru echipa naţională.

„Dacă vine oportunitate de transfer pentru Cristi Manea nu aş spune nu, pentru că este şi o oportunitate pentru el să joace la o echipă ca Galatasaray. Dar deocamdată nu au venit astfel de oferte. El trebuie să fie concentrat pe jocul nostru. Cred că poate ajunge la un nivel şi mai bun şi cred că poate fi o soluţie şi pentru echipa naţională", a adăugat Adrian Mutu.


Echipa de fotbal CFR Cluj va întâlni formaţia Petrolul Ploieşti, sâmbătă, de la ora 17:00, pe stadionul „Ilie Oană”, într-un meci din etapa a 24-a a Superligii.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Debut perfect pentru Adrian Mutu. CFR Cluj a zdrobit-o pe FC Voluntari.

Adrian Mutu, prezentat oficial la CFR Cluj: „Sper să arăt tuturor de ce sunt în stare, alături de echipă”.

Neluțu Varga, patronul echipei CFR Cluj, nu îl iartă pe Gigi Becali: „O mare prostie”

Ultimele Stiri
abonare newsletter