Sport

Debut perfect pentru Adrian Mutu. CFR Cluj a zdrobit-o pe FC Voluntari.

Adrian Mutu a debutat cu dreptul ca antrenor ale echipei CFR Cluj, care a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-1 (1-1), luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 23-a a Superligii de fotbal.

CFR Cluj a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-1 (1-1)/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook CFR Cluj a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-1 (1-1)/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


CFR Cluj a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-1 (1-1), luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 23-a a Superligii de fotbal.

 


Omul meciului a fost Ciprian Deac, care, deşi nu a marcat, a oferit trei pase de gol. CFR a deschis scorul prin Daniel Bîrligea (36), cu un şut superb din întoarcere, după pasă furnizată de Deac. FC Voluntari a egalat imediat, prin slovacul Adam Nemec (43), cu o lovitură de cap la centrarea lui Nicolae Carnat (ex-CFR). Ilfovenii putea intra în avantaj la pauză, dar Robert Popescu a trimis mingea în bara transversală (45+1).

CITEȘTE ȘI:
Adrian Mutu, prezentat oficial la CFR Cluj: „Sper să arăt tuturor de ce sunt în stare, alături de echipă”.

Clujenii s-au desprins în ultima jumătate de oră, în care au marcat de trei ori. Nigerianul Philip Otele (62) a înscris din pasa lui Bîrligea, după o gafă de proporţii a lui Carnat, care a executat un aut de la margine spre propriul portar. Grecul Panagiotis Tachtsidis (64) a majorat diferenţa la scurt timp, din pasa lui Deac. Nigerianul Peter Michael, introdus pe teren în min. 71, a închis tabela (74), din pasa lui Deac.


CFR obţinuse o singură victorie în precedentele şapte meciuri de campionat, trei egaluri, trei eşecuri. FC Voluntari a obţinut un singur punct în ultimele patru etape.

CFR Cluj s-a impus cu acelaşi scor şi în tur (4-1).

Adrian Mutu, mulțumit de victorie

La flash-interviul de după meci, tehnicianul de 45 de ani a oferit primele sale concluzii după debutul oficial la CFR Cluj. 


„Un debut cu victorie, deci foarte bun. Mă bucură atitudinea băieților, așteptam de la ei o reacție după înfrângerea de la FC Botoșani și au avut-o. Știam că FC Voluntari se apără foarte bine și e foarte bună și pe contraatac. De aceea a trebuit să avem răbdare”, a declarat Adrian Mutu. 

De asemenea, „Briliantul” l-a elogiat pe Ciprian Deac, cel care a reușit trei pase de gol după ce sub comanda lui Andrea Mandorlini nu a avut randamentul așteptat. 


„Cred că e cel mai emblematic jucător al CFR-ului și avem nevoie de cineva care să țină steagul sus. Nu doar că am fost colegi la echipa națională, dar am jucat și împotriva lui. Mă bucur pentru el, a jucat bine. Avea nevoie și el de acest lucru, e încă o confirmare a valorii sale”, a adăugat antrenorul.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj anunță o nouă despărțire de un jucător. „Îi urăm multă baftă la noua sa echipă!”

Adrian Mutu, noul antrenor al CFR Cluj. „Briliantul”, binevenit în Gruia: „Dorințele comune se transformă într-un țel de neclintit”

Ultimele Stiri
abonare newsletter