Sport

Albert Hofman pleacă de la „U” Cluj la FC Unirea Dej: „ În liga secundă va avea oportunitatea de a evolua mai mult”

Echipa de fotbal Universitatea Cluj l-a împrumutat pe jucătorul Albert Hofman la formaţia de ligă secundă Unirea Dej până la finalul actualului sezon al Superligii.

Echipa de fotbal Universitatea Cluj l-a împrumutat pe jucătorul Albert Hofman la formaţia de ligă secundă Unirea Dej până la finalul actualului sezon al Superligii/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook Echipa de fotbal Universitatea Cluj l-a împrumutat pe jucătorul Albert Hofman la formaţia de ligă secundă Unirea Dej până la finalul actualului sezon al Superligii/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


Echipa de fotbal Universitatea Cluj l-a împrumutat pe jucătorul Albert Hofman la formaţia de ligă secundă Unirea Dej până la finalul actualului sezon al Superligii.

 


„FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu formaţia de ligă secundă Unirea Dej pentru împrumutul jucătorului Albert Hofman. Atacantul în vârstă de 20 de ani va îmbrăca tricoul echipei din Dej până la finalul sezonului actual, când se va întoarce la «U». Staff-ul sportiv al clubului nostru consideră că, în liga secundă, Hofman va avea oportunitatea de a evolua mai mult, un aspect important pentru dezvoltarea tânărului nostru jucător. Îi dorim mult succes şi cât mai multe reuşite la Dej şi îl aşteptăm să se întoarcă la vară în tricoul lui «U»!", se arată într-un comunicat al Universităţii Cluj, publicat pe site-ul oficial.

Albert Hofman are 39 de meciuri în tricoul Universităţii Cluj în primele două ligi, şapte goluri marcate şi două assist-uri.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Sfârșit de cantonament. „U” Cluj a încheiat cu o remiză ultimul meci din Antalya.

„U” Cluj a transferat un jucător în Liga a II-a. Ovidiu Perianu a fost împrumutat de la FCSB.

abonare newsletter