Sport

„U” Cluj continuă lupta pentru titlu după victoria contra Dinamo București. Sabău: „Echipa nu a fost foarte periculoasă”

„U” Cluj a câștigat contra echipei Dinamo cu scorul de 1-0 și a urcat pe locul 5 în Superligă, cu 29 de puncte.

Dinamo Bucureşti a fost învinsă de Universitatea Cluj cu scorul de 1-0 (1-0)/ Foto: FC Universitatea Cluj Dinamo Bucureşti a fost învinsă de Universitatea Cluj cu scorul de 1-0 (1-0)/ Foto: FC Universitatea Cluj

 

 


Dinamo Bucureşti a fost învinsă de Universitatea Cluj cu scorul de 1-0 (1-0), luni seara, pe Stadionul „Arcul de Triumf” din Capitală, într-un meci din etapa a 19-a a Superligii de fotbal.

 

Unicul gol al partidei a fost înscris de Dan Nistor (4), dintr-o minge aşezată de Daniel Popa, ambii foşti jucători la Dinamo.


Dinamo a dominat jocul şi şi-a creat ocazii de gol prin Dani Iglesias (7), Goncalo Gregorio (40 - bară, 87) şi Cătălin Ţîră (80), dar nu a reuşit să înscrie.

„U” are un egal şi trei victorii (consecutive) în ultimele patru etape. Dinamo şi-a prelungit seria fără victorie la 13 etape (trei egaluri, zece eşecuri), ultimele cinci însemnând tot atâtea înfrângeri.


CITEȘTE ȘI:
Universitatea Cluj și CFR Cluj s-au calificat în sferturile Cupei României

În tur, scorul a fost egal, 1-1.

Sabău: „Nu a fost un meci reușit”

Ioan Ovidiu Sabău nu a fost mulțumit de prestația echipei sale din meciul cu Dinamo, însă este satisfăcut că U Cluj a plecat cu trei puncte.


Antrenorul ardelenilor a vorbit și despre situația lui Dinamo, care a ajuns la 13 meciuri în campionat fără victorie. Sabău crede că jucătorilor lui Dinamo le lipsește încrederea, însă este convins că alb-roșii vor reuși să redreseze situația.

„Ne-am retras, nu am mai avut curaj să ținem de minge și am fost dominați. Nu a fost un meci reușit, dar e un rezultat prin care am arătat că știm să suferim. E un rezultat care arată că nu ne-am refăcut.
Dinamo nu a fost foarte periculoasă, nu și-a creat ocazii clare, dar a dominat jocul, a venit peste noi. Prin determinare, atitudine, dorință de a rămâne acolo, am arătat maturitate și că echipa are valoare, are jucători care se pot descurca și în astfel de condiții în care nu funcționează nimic, în afară de acel gol.
Până acum, am jucat bine, am avut calitate, am arătat foarte bine fizic, cu jucători care au valoare, experiență, foarte responsabili, dornici să facă performanță. Dacă vom continua la fel, învățăm și din acest joc, săptămâna asta să ne pregătim bine, i-am văzut și pe ei foarte afectați, pentru mine e un lucru foarte bun.
Nistor avea nevoie de un gol. Ne-am dorit mult să câștigăm, să rămânem acolo sus. Această echipă cred că va reveni, au jucători. Sigur, lipsește ceva, dar ca joc se descurcă bine. Lipsesc rezultatele și lipsa încrederii”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la finalul meciului.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR și „U”, lovite de FRF. Rivalele din Cluj, amendate de Comisia de Disciplină în urma incidentelor din Cupa României

Emil Boc, discuții cu investitorii turci interesați de „U” Cluj: „Echipa nu se vinde peste noapte”

abonare newsletter