Sport

Emil Boc, discuții cu investitorii turci interesați de „U” Cluj: „Echipa nu se vinde peste noapte”

Un grup de investitori turci și-au arătat disponibilitatea de a prelua Universitatea Cluj. Primarul Emil Boc a confirmat discuțiile avute cu aceștia.

Primarul Emil Boc când și-a achiziționat abonamentul de sezon pentru „U” Cluj/ Foto: Emil Boc - Facebook Primarul Emil Boc când și-a achiziționat abonamentul de sezon pentru „U” Cluj/ Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


La meciul dintre „U” Cluj și Petrolul Ploiești a fost prezent un grup de investitori turci, care și-au arătat disponibilitatea de a prelua Universitatea Cluj. 

 


Radu Constantea, preşedintele clubului ardelean, a anunţat că negocierile sunt în stadiu avansat şi că mai sunt de pus la punct doar detalii. 

„Am avut o vizită de două zile. Am discutat despre posibilitatea să investească la clubul nostru. Acele fotografii au fost de la o întâlnire privată. Avem asociaţi, nu acţionari! Discuţiile au avansat, au venit să vadă ce înseamnă oraşul, echipă. Urmează să intrăm în detalii amănunţite. Sunt cinci persoane, iar două au experienţă în fotbalul din Turcia, au avut funcţii de conducere. Vrem locurile 7-9. Suntem în obiectiv, dar la limita inferioară. În iarnă, facem o analiză şi vedem ce este de făcut. Momentan, suntem în obiectiv, sunt perioade şi perioade în decursul unui sezon”, a declarat acum câteva zile Radu Constantea, citat de Prosport.


Emil Boc, discuții cu turcii care au pus ochii pe „U”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Bo, a declarat că a purtat discuții cu oamenii de afaceri, dar a anunțat că există și alte persoane interesate de o investiție în cadrul clubului.

Cu toate acestea, edilul susține că negocierile nu se vor derula pe repede înainte și echipa nu va fi vândută. Boc își dorește parteneri serioși care să vină alături de proiectul Universității Cluj.


„Am două mesaje foarte scurte. Nu suntem cu apa la gură, echipa are stabilitate, nu suntem disperați. Există interes pentru Universitatea Cluj și din partea turcilor, dar și din partea altor investitori. M-am întâlnit și eu cu acest grup de investitori turci prezenți la Cluj, am avut o discuție de principiu.
Continuăm discuțiile, nu arde nimic, nu facem nimic peste noapte pentru că echipa nu se va vinde peste noapte. Avem o structură. Primul pas, dacă vom identifica parteneri serioși, e să vină în actuala structură pe care o avem și după trecem la pasul următor. 
Universitatea trebuie protejată și trebuie identificați parteneri serioși. Vom vedea pașii următori, suntem deschiși la discuții, dar nu în orice condiții”, a declarat edilul la un post de radio local.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Hagi, suspendat și amendat de FRF după ce a văzut cartonașul roșu. Aceeași soartă a avut-o un jucător de la „U” Cluj

Remiză în meciul dintre „U” Cluj și Petrolul. Gazdele au rezistat cu un om în minus

abonare newsletter