Sport

Universitatea - CFR Cluj, remiză în Cupa României! Gazdele au deschis scorul, după ce Anton Krešić a trimis în propria poartă

„U” și CFR Cluj s-au întâlnit joi seară, în etapa a doua a grupelor Cupei României. Atmosfera de pe Cluj Arena a fost incendiară.

Echipa „U” Cluj/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook Echipa „U” Cluj/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


„U” și CFR s-au întâlnit joi seară în Cupa României. 

 


Înainte de începutul partidei ambele echipe au trecut printr-o perioadă bună în campionat. CFR Cluj nu a mai pierdut în ultimele cinci partide și a ajuns la un singur punct în spatele liderului FCSB în campionat.

CITEȘTE ȘI:
Faza grupelor din Cupa României. Emil Boc susține Clujul în Derby-ul dintre rivalele orașului: „Este atitudinea corectă”

„U” Cluj este neînvinsă de șase meciuri în campionat și are acum 19 puncte, fiind la un singur punct distanță de ultimele locuri din zona play-off-ului.


Cele două formații au oferit un adevărat spectacol la prima întâlnire directă din acest sezon. În fața a peste 22.000 de spectatori, pe Cluj Arena, CFR s-a impus în fața rivalei cu un dramatic 4-3.

La fel ca și în partida precedentă, se așteaptă o asistență impresionantă pe Cluj Arena, la duelul din Cupa României dintre cele două rivale locale.


Ultima victorie a celor de la „U” Cluj în fața rivalei a fost în 2015, cu 1-0.

Ocazie mare pentru „U” Cluj de a deschide scorul

Universitatea Cluj a avut o ocazie mare pentru a deschide scorul în minutul 21. Chipciu a șutat cu piciorul stâng din colțul careului de la 16 metri, iar mingea s-a dus puțin pe lângă poarta lui Sava!


În minutul 28 jocul a devenit și mai strâns, iar cele două echipe nu și-au creat ocazii mari de gol.

Deschiderea scorului a venit din nimic

Scorul a fost deschis printr-un mod surprinzător. Nistor a executat un corner, mingea a căzut în fața lui Krešić, iar fundașul a vrut să respingă, doar că a lovit greșit balonul și l-a trimis în propria poartă.

Scorul la pauză s-a terminat 1-0 pentru „U” Cluj.

Repriza secundă a început cu o ocazie importantă pentru CFR. camora l-a găsit excelent pe Mogoș, însă fundașul dreapta nu a reușit să găsească poarta lui Iliev, însă în minutul 66 după o centrare de pe partea stângă, Cvek așează mingea pentru Daniel Bîrligea, iar atacantul oaspeților a șutat în forță din 11 metri și nu i-a dat nicio șansă lui Iliev, reușind să egaleze.

Gol anulat pentru CFR Cluj

În minutul 70 „U” Cluj avea șansa să marcheze cel de al doilea gol. Dan Nistor a recuperat o minge în preajma careului advers și a trimis puțin pe lângă poartă, deși portarul Sava era foarte mult ieșit din cadrul porții.

Daniel Bîrligea a reușit să înscrie pentru CFR, însă golul său nu a fost validat pe motiv de fault asupra portarului Iliev.

Meciul dintre „U” și CFR Cluj s-a încheiat 1-1 (1-0).

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Derby incendiar pe Cluj Arena. „U” și CFR se întâlnesc în Cupa României

Prestație excelentă a „studenților”! FC Botoșani - U Cluj 0-3, în runda 14 din Superligă

Ultimele Stiri
abonare newsletter