Sport

Faza grupelor din Cupa României. Emil Boc susține Clujul în Derby-ul dintre rivalele orașului: „Este atitudinea corectă”

Un meci de senzație se anunță pe Cluj Arena, unde Universitatea Cluj și CFR Cluj vor disputa meciul din etapa a doua a grupelor Cupei României. „Oricare dintre echipe sper să-și poată împlini potențialul”, a declarat Emil Boc.

Primarul Emil Boc, despre Derby-ul Clujului Universitatea Cluj-CFR Cluj/Foto: Emil Boc Facebook.com Primarul Emil Boc, despre Derby-ul Clujului Universitatea Cluj-CFR Cluj/Foto: Emil Boc Facebook.com

 

 


„U” se duelează, din nou, cu CFR în Cupa României. Așa cum s-a întâmplat și sezonul trecut, cele două echipe se vor întâlni în faza grupelor pe Cluj Arena.

 


Și primarul Emil Boc a declarat că urmărește cu interes derby-ul decisiv din runda a doua a grupelor Cupei României. Deși a admis că este firesc să susțină o anume echipă, totuși, aceasta nu înseamnă că nu respectă și echipa adversă. Din contră, potrivit lui Boc, atitudinea „corectă” este cea de apreciere a Clujului pentru a obține cât mai bune rezultate în cupă sau în superligă.

„Când e vorba despre Cluj, oricare dintre echipe sper să-și poată împlini potențialul, să ajungă... Când suntem între noi, nu trebuie să ne ascundem: avem preferințe, să fim sinceri cu noi înșine. Da, am o preferință clară, dar aceasta nu înseamnă că este împotriva celeilalte echipe. 


A ține cu una din echipele Clujului nu înseamnă că e împotriva celeilalte. Înseamnă că eu țin cu această echipă, respectând-o pe cealaltă. 

Iar când vine vorba despre Cluj, de a câștiga campionatul, Doamne ajută! Să treacă ambele echipe de faza grupelor și să ne revedem în finalul cupei României, putem și noi să visăm la asta. 


Aceasta este, cred, atitudinea corectă la Cluj, iar nu acea atitudine învechită care zice «Să moară și capra vecinului»”, a declarat Emil Boc. 

Primarul Clujului a apreciat și rezultatele spectaculoase ale echipei de baschet a Clujului. 


„Bunăoară, o altă reușită extrordinară a Clujului este evoluția echipei de baschet, care joacă extraordinar! Suntem mândri de ce reușește ecosistemul de baschet clujean, bravo celor de la U-BT Cluj”, a declarat, joi, primarul Emil Boc. 

Derby-ul Clujului se dispută joi, pe Cluj Arena, de la 20:30. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Derby incendiar pe Cluj Arena. „U” și CFR se întâlnesc în Cupa României

abonare newsletter