Sport

CFR Cluj a trecut „restanța” contra Sepsi! Clujenii se află la un punct distanță de liderul FCSB

CFR Cluj a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 3-0 (1-0), joi seara, pe teren propriu, într-un meci restant din etapa a cincea a Superligii de fotbal.

CFR Cluj a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook CFR Cluj a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


CFR Cluj a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 3-0 (1-0), joi seara, pe teren propriu, într-un meci restant din etapa a cincea a Superligii de fotbal.

 


Gazdele au deschis scorul prin grecul Panagiotis Tachtsidis (41 - penalty), după un henţ comis în propriul careu de Adnan Aganovic. După pauză clujenii s-au desprins decisiv prin reuşitele semnate de Mario Camora (70) şi Daniel Bîrligea (81), ambii intraţi pe parcursul reprizei secunde.

CITEȘTE ȘI:
3 jucători valoroși de la CFR Cluj, accidentați înainte de meciul contra Sepsi. Mandorlini: „Trebuie să vedem dacă îi vom recupera”

„Veteranul” Camora a marcat pentru al treilea meci consecutiv. Sepsi OSK a avut o bară la 1-0 pentru CFR, prin Florin Ştefan (ex-CFR), în min. 51.


Sepsi OSK a suferit a patra înfrângere consecutivă în campionat.

CFR are cinci victorii şi un egal în cele şase meciuri jucate acasă în acest sezon.


Andrea Mandorlini, fericit cu evoluția CFR-ului împotriva lui Sepsi

La flash-interviul de după meci, Andrea Mandorlini s-a arătat mulțumit de evoluția echipei sale, mai ales în contextul în care a fost nevoit să lase mai mulți titulari obișnuiți în afara primului 11.

„Am fost buni în această seară, le-am cerut să înlocuim cu succes în orice moment jucătorii importanți. Am jucat cu doi atacanți, suntem fericiți cu toții. Cred că și Jefte merita azi să marcheze, dar și Juricic. E important să ne iasă tuturor.
El nu a fost foarte bine fizic azi (Mario Camora – n.red. ), de aia a rămas pe bancă la început, dar e un exemplu de profesionist. Merita să marcheze și sper să continue pe drumul acesta”, a declarat Mandorlini. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj își îndeamnă fanii să facă donații pentru PEDITEL și sănătatea copiilor: „Fotbalul a fost mereu cu și despre oameni”

CFR Cluj, un nou atac la adresa arbitrajului. Cristi Balaj: „Unii au primit, alții nu”

abonare newsletter