Social

CFR Cluj își îndeamnă fanii să facă donații pentru PEDITEL și sănătatea copiilor: „Fotbalul a fost mereu cu și despre oameni”

CFR Cluj susține PEDITEL și sănătatea copiilor. Clubul de fotbal își îndeamnă fanii să facă și ei, la rândul lor, donații pentru această cauză.

CFR Cluj susține PEDITEL și sănătatea copiilor / Foto: PEDITEL CFR Cluj susține PEDITEL și sănătatea copiilor / Foto: PEDITEL

 

 


CFR Cluj, unul dintre cele mai importante cluburi de fotbal din România și câștigător al primei ligi de opt ori, anunță susținerea ONG-ului PEDITEL. CFR Cluj este printre puținele cluburi românești care promovează o organizație neguvernamentală menită să aducă un plus societății prin serviciile sale gratuite.

 


PEDITEL este prima și singura platformă de telemedicină pediatrică care asigură, gratuit, non-stop asistență medicală pediatrică pentru toți părinții români, oriunde s-ar afla.

CITEȘTE ȘI:
Cum poți ajuta PEDITEL? Sute de părinți apelează zilnic pentru sfaturi medicale

 


Parteneriatul dintre CFR Cluj și PEDITEL reprezintă un angajament comun de a îmbunătăți rezultatele în domeniul sănătății copilului din România. Prin valorificarea tehnologiei și implicarea comunitară, ambele organizații își propun să creeze un impact pozitiv asupra vieții familiilor din întreaga țară.

CFR Cluj își îndeamnă fanii să facă donații

CFR Cluj a evoluat în premieră în șorturi inscripționate cu logo PEDITEL în victoria de duminică împotriva FCU Craiova 1948, iar asocierea cu PEDITEL este vizibilă și pe panouri publicitare din incinta stadionului Dr. Constantin Rădulescu.


„Fotbalul, dincolo de aspectele sale sportive, a fost mereu cu și despre oameni. Am încercat, cu fiecare ocazie, să avem un impact pozitiv și un sprijin real în dezvoltarea comunității. Ne-am îndreptat atenția, în repetate rânduri, asupra familiilor aflate în nevoie, contribuind pentru restabilirea bunăstării lor. Suntem încântați să ne asociem cu PEDITEL și să perpetuăm acest ajutor, asigurându-ne, prin expunerea pe care CFR 1907 Cluj o generează, că putem avea un impact pozitiv asupra vieții părinților și copiilor,” a declarat Cristian Balaj, Președinte CFR 1907 Cluj.

Cristian Manea a dat startul parteneriatului din partea CFR Cluj, donând 2€ către PEDITEL printr-un SMS cu textul DOCTOR la numărul 8845, iar clubul îndrumă fanii fotbalului și nu numai să contribuie la rândul lor printr-o donație.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

100.000 de copii bolnavi, salvați prin telemedicină. Peditel: „Facem eforturi să ajutăm non stop părinții”

Elev din Cluj, medaliat cu ARGINT la Olimpiada Internațională de Astronomie și Științele Spațiului pentru Juniori. Cinci medalii pentru România.

Ultimele Stiri
abonare newsletter