Sport

CFR Cluj, un nou atac la adresa arbitrajului. Cristi Balaj: „Unii au primit, alții nu”

Cristi Balaj încă este afectat de înfrângerea din meciul cu Rapid, scor 1-3. Președintele CFR-ului a atacat dur arbitrajul din partida de pe Giulești.

Președintele clubului CFR Cluj, Cristi Balaj/ Foto: CFR Cluj - Facebook Președintele clubului CFR Cluj, Cristi Balaj/ Foto: CFR Cluj - Facebook

 

 


În acest moment, CFR Cluj se află pe locul doi în clasament, la șase puncte în spatele celor de la FCSB, însă și cu un meci în minus. 

 


Cristi Balaj, președintele echipei din Gruia, este de părere că dacă nu ar fi fost nenumăratele greșeli de arbitraj clasamentul ar fi arătat altfel. 

CITEȘTE ȘI:
Sportiv de mic! Un elev de 11 ani din Cluj-Napoca, campion european la tenis de masă.

După partida dintre Rapid și CFR, scor 3-1, Cristi Balaj nu s-a mai putut abține și a acuzat dur arbitrajul. Președintele formației din Gruia, a dat de înțeles că cei din camera VAR au făcut tot posibilul să se găsească îndeajuns de multe argumente pentru a anula golul de 2-1 marcat de Luka Juričić.


„Situația în clasament este făcută de anumite decizii controversate legate de loviturile de pedeapsă. Unii au primit, alții nu. Și liniile de ofsaid. La meciul cu Rapid am avut o fază fixă, asistentul a decis că nu este ofsaid. Cei din camera VAR au găsit argumente să anuleze golul. Fiecare echipă va avea meciuri mai puțin reușite. Din punctul meu de vedere, în play-off se va decide campioana”, a declarat Cristi Balaj, pentru Digi Sport

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Victorie pentru CFR Cluj în Cupa României. Teleormănenii au rezistat doar cinci minute până să primească gol de la fosta campioană

„Zi de foc” pentru echipele clujene. „U”, CFR și U-BT, în fața unor meciuri importante. Emil Boc: „Doamne ajută să avem trei succese”

abonare newsletter