Sport

Sepsi OSK speră la o victorie împotriva echipei CFR Cluj. Antrenor: „Trebuie să ne recăpătăm moralul, iar cu CFR e o ocazie să ne revenim”

Antrenorul echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Liviu Ciobotariu, a declarat, marţi, că formaţia sa are nevoie de un rezultat pozitiv în meciul cu CFR Cluj care ar reprezenta un „restart” după evoluţiile slabe din ultima perioadă.

Antrenorul echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Liviu Ciobotariu/ Foto: captură ecran video Sepsi OSK - Facebook Antrenorul echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Liviu Ciobotariu/ Foto: captură ecran video Sepsi OSK - Facebook

 

 


Antrenorul echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Liviu Ciobotariu, a declarat, marţi, că formaţia sa are nevoie de un rezultat pozitiv în meciul cu CFR Cluj care ar reprezenta un „restart” după evoluţiile slabe din ultima perioadă.

 


„Este un joc foarte important, pentru că venim după o serie de meciuri neconcludente, şi ca exprimare, şi ca rezultate, şi avem nevoie de un restart, de un rezultat pozitiv cu CFR. Trebuie să ne apropiem de primele şase locuri pentru că obiectivul nostru este de a intra în play-off, iar în ultimele partide nu am reuşit să adunăm puncte. Trebuie să ne recăpătăm moralul, iar joi, cu CFR Cluj, e o ocazie să ne revenim. Avem nevoie să fim mai umili, să ştim să suferim, să fim mai pragmatici, dar cuvântul de bază este «atitudinea», atitudinea potrivită pentru un meci de nivel înalt”, a spus tehnicianul într-un interviu publicat pe pagina oficială de Facebook a clubului covăsnean.

CITEȘTE ȘI:
Mandorlini, după victoria cu FC U Craiova: „Mă temeam de acest meci, dar am arătat bine!”

„CFR Cluj este o echipă puternică, o echipă solidă, care deşi a făcut multe schimbări în lot practică un fotbal foarte bun. Este o echipă omogenă, dar noi mergem să câştigăm pentru că suntem datori faţă de noi înşine, faţă de suporteri şi faţă de conducerea clubului. E un meci cu miză mare şi cu siguranţă vom arăta bine la acest joc. Eu am încredere în jucătorii mei, chiar dacă trecem printr-un moment greu. În viaţa unei echipe se întâmplă oscilaţii de formă, însă avem capacitatea de a ieşi din această situaţie”, a adăugat Ciobotariu.


Fundaşul Florin Ştefan a declarat la rândul său că este important ca el şi colegii săi să depăşească momentele dificile pe care le traversează.

„Nu trecem printr-o perioadă bună, dar asta trebuie să ne motiveze pentru a merge la Cluj să câştigăm. Într-un campionat nu poţi să ai numai momente bune, mai treci şi prin unele mai dificile. Dar e important este să ne depăşim, să mergem mai departe”, a menţionat Florin Ştefan, fost jucător la CFR.


Echipa de fotbal Sepsi OSK întâlneşte formaţia CFR Cluj, joi, de la ora 20:00, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 5-a a Superligii.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, un nou atac la adresa arbitrajului. Cristi Balaj: „Unii au primit, alții nu”

Victorie pentru CFR Cluj în Cupa României. Teleormănenii au rezistat doar cinci minute până să primească gol de la fosta campioană

abonare newsletter