Sport

Meci spectaculos în Cupa României. „U” Cluj a bătut Steaua București cu scorul de 3-1

„U” Cluj a câștigat, joi, meciul împotriva echipei Steaua București, cu scorul de 3-1 (2-0), într-un meci din grupa B a Cupei României.

„U” Cluj a început cu dreptul Cupa României/ Foto: FC Universitatea Cluj „U” Cluj a început cu dreptul Cupa României/ Foto: FC Universitatea Cluj

 

CSA Steaua și „U” Cluj s-au înfruntat, joi, 28 septembrie, într-un meci din grupa B a Cupei României Betano.


 

„Militarii” au un început dezastruos de sezon în Liga 2, acolo unde ocupă abia poziția a 13-a, cu o singură victorie în primele 7 etape.


„U” Cluj, locul 11 în Superligă, vine după două rezultate pozitive în campionat, 1-0 la UTA Arad și 1-1 cu CS Universitatea Craiova.

CITEȘTE ȘI:
„Zi de foc” pentru echipele clujene. „U”, CFR și U-BT, în fața unor meciuri importante. Emil Boc: „Doamne ajută să avem trei succese”

Clujenii au reușit să deschidă scorul în minutul 26 prin golul lui Chipciu. Nu a trecut mult și în minutul 33 Florin Ilie a marcat cel de al doilea gol pentru „U”.


Scorul la pauză a fost 2-0 pentru „U” Cluj.

După pauză clujenii au revenit în forță și au majorat diferența de pe tabelă prin golul lui Florin Ilie, jucătorul reușind să marcheze dubla.


Cei de la Steaua nu s-au lăsat mai prejos. „Militarii” au redus diferență prin Boiciuc. Fostul atacant de la „U” Cluj a primit mingea la 20 de metri de poartă și a șutat din întoarcere, înspre vinclu. Portarul Iliev a atins mingea, dar nu a putut s-o respingă. 

Partida dintre „U” Cluj și Steaua București s-a terminat 3-1 pentru clujeni.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Zeci de copii s-au întâlnit cu echipele U-BT și „U” Cluj la baza sportivă „La Terenuri” FOTO

Meciul dintre Universitatea Cluj - Universitatea Craiova s-a terminat cu remiză 1-1, în Superligă

abonare newsletter