Sport

Emil Boc se roagă pentru victoria lui „U” Cluj contra UTA Arad: „Doamne ajută”

Primarul Emil Boc are în continuare încredere în Ioan Ovidiu Sabău și în elevii săi și așteaptă ca rezultatele pozitive să apară cât de curând.

Primarul Emil Boc și viceprimarul Dan Tarcea prezenți pe Cluj Arena la meciul dintre U și CFR din 21 august 2023/ Foto: monitorulcj.ro Primarul Emil Boc și viceprimarul Dan Tarcea prezenți pe Cluj Arena la meciul dintre U și CFR din 21 august 2023/ Foto: monitorulcj.ro

 

 


Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, are în continuare încredere în Ioan Ovidiu Sabău și în elevii săi în ciuda înfrângerii contra echipei Poli Iași.

 


„U” Cluj a avut un început modest de sezon, însă are un nou antrenor, alături de care a evoluat bine în stagiunea trecută. Emil Boc e încrezător că situația echipei se va schimba cât de repede și e convins că aceștia vor obține un rezultat pozitiv la Arad, în duelul cu UTA.

CITEȘTE ȘI:
Emil Boc îi ia apărarea Simonei Halep, suspendată 4 ani pentru dopaj: „Este o mare nedreptate”

„E greu, nu pot să nu uit cele două puncte pierdute la Sibiu. Cele de acasă au fost dureroase (0-2 contra Poli Iași – n.red.), au lăsat o rană. Am încredere în continuare în echipă, în Neluțu Sabău. Am încredere că știu ce au de făcut. După vremea rea trebuie să vină și vreme bună. Și după potop a venit vreme bună, nu va veni și la U Cluj?


Trebuie să avem răbdare și, așa cum fac de fiecare dată acești minunați suporteri, să fim alături de U și la bine și la greu. Și doamne ajută la Arad să obținem un rezultat care să ne scoată din zona roșie. La Arad nu pierdem. Îmi doresc și știu că se poate acest lucru”, a declarat edilul la un post de radio local.

„U” Cluj întâlnește, vineri, 15 septembrie, echipa UTA Arad, în etapa cu numărul 9 din SuperLigă.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ovidiu Sabău are probleme de lot înaintea meciului contra UTA Arad: „Nu e ușor pentru mine”

Universitatea Cluj a pierdut meciul amical cu CSM Reşiţa

abonare newsletter