Sport

Meciul Hermannstadt – U Cluj, finalizat cu 2-2. Sibienii au egalat în prelungiri

FC Hermannstadt a terminat la egalitate cu Universitatea „U” Cluj, 2-2 (1-2), luni seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 7-a a Superligii de fotbal.

Sibienii au egalat în meciul cu Universitatea Cluj / Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook Sibienii au egalat în meciul cu Universitatea Cluj / Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


Sibienii au smuls egalul în meciul cu Universitatea „U” Cluj prin golul marcat de Alexandru Oroian (90+2), cu un şut de la peste 25 de metri, sub transversală.

 


Gazdele au deschis scorul prin Daniel Paraschiv (35), după un şut respins de apărarea clujeană. Finalul primei reprize a aparţinut oaspeţilor, care au egalat prin Bogdan Mitrea (45), cu capul, din cornerul executat de Dan Nistor, iar apoi au preluat conducerea prin reuşita lui Daniel Popa (45+3), din centrarea lui Ianis Stoica, potrivit agerpres.ro.

„U” putea primi penalty în min. 30, când portarul Vlad Muţiu l-a faultat în careu pe Daniel Popa, însă arbitrul Florin Andrei a acordat cartonaş galben atacantului pentru simulare, iar apoi a confirmat decizia după vizionarea reluărilor video. FC Hermannstadt a marcat prin Paraschiv (45+5), dar golul a fost anulat de VAR pentru ofsaid la Silviu Balaure. Oaspeţii au avut şansa de a tranşa soarta victoriei, dar Popa a şutat în bară în min. 80.


Acesta a fost primul meci pentru antrenorul Ioan Ovidiu Sabău pe banca echipei clujene, după ce aceasta s-a despărţit de Anton Petrea. Sibienii nu au nicio victorie în ultimele trei meciuri (două egaluri şi un eşec). „U” are trei egaluri şi un eşec în ultimele patru partide.

AFC Hermannstadt - FC Universitatea Cluj 2-2 (1-2), Stadion Municipal - Sibiu
Au marcat: Daniel Paraschiv (35), Alexandru Oroian (90+2), respectiv Bogdan Mitrea (45), Daniel Popa (45+3).


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Semnal de alarmă la Universitatea Cluj. „O să ne facem de râs la meciul cu CFR”

Ovidiu Sabău a negociat doar 10 MINUTE revenirea la „U” Cluj. Tehnicianul infirmă că a purtat negocieri înainte de Derby-ul Clujului

abonare newsletter