Sport

CFR Cluj l-a prezentat pe noul atacant, un internațional din Coasta de Fildeș care promite „să rupă plasele” în SuperLigă

CFR Cluj a mai oficializat un transfer, după ce a câștigat derby-ul cu U Cluj, scor 4-3.

Jucătorul Valentin Yacabo Serebe, prezentat oficial de CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Jucătorul Valentin Yacabo Serebe, prezentat oficial de CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Valentin Yacabo Serebe (20 de ani) va evolua sub comanda lui Andrea Mandorlini. 

 


Ivorianul evoluează pe postul de atacant și a debutat deja pentru echipa de juniori a fostei campioane, unde a reușit să marcheze trei goluri într-un meci cu Sepsi OSK.

CITEȘTE ȘI:
Ce nu s-a văzut la TV la Derby-ul Clujului. U-iștii și-au bătut joc de „feroviari” că au „venit de la concertul lui Gheboasă”

Tot marți, CFR Cluj a oficializat și transferul lui Luka Juricic (26 de ani), atacant adus de la Pyunik Erevan.


„Bun venit în familia noastră, Valentin Yacabo Serebe! 
Suntem bucuroși să vă anunțăm că jucătorul Valentin Yacabo Serebe se alătură clubului nostru din această vară! Tânărul atacant din Coasta de Fildeș, în vârstă de 20 de ani, a avut deja un debut impresionant la echipa noastră de tineret, marcând primul său hattrick în tricoul alb-vișiniu în meciul cu Sepsi OSK.
La finalul anului trecut, Valentin a fost convocat la naționala Coastei de Fildeș U23 pentru meciurile din Preliminariile Cupei Africii pe Națiuni U23.
Îi urăm bun venit la CFR Cluj și cât mai multe reușite alături de echipa noastră!”, a transmis CFR Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mandorlini, după victoria CFR Cluj: „Am schimbat mentalitatea în repriza a doua. Așa e în fotbal, de multe ori se întoarce soarta!”

Atmosferă spectaculoasă pe Cluj Arena. CFR Cluj a întors soarta meciului după pauză. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter