Sport

CFR Cluj și-a prezentat noul atacant. Jucătorul a fost transferat de la FC Piunik Erevan

Cluburile de fotbal CFR 1907 Cluj şi FC Piunik Erevan au ajuns la un acord privind transferul jucătorului bosniac Luka Juricic la echipa din Gruia.

Jucătorul de fotbal Luka Juričić/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Jucătorul de fotbal Luka Juričić/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Cluburile de fotbal CFR 1907 Cluj şi FC Piunik Erevan au ajuns la un acord privind transferul jucătorului bosniac Luka Juricic la echipa din Gruia, a anunţat, marţi, clubul ardelean pe pagina sa de Facebook.

 


Atacantul de 26 de ani vine la CFR după un sezon petrecut în Armenia, la fosta adversară din preliminariile Champions League pentru care a jucat 46 de partide şi a înscris nu mai puţin de 25 de goluri.

CITEȘTE ȘI:
Ce nu s-a văzut la TV la Derby-ul Clujului. U-iștii și-au bătut joc de „feroviari” că au „venit de la concertul lui Gheboasă”

Juricic, care are şi cetăţenie croată, a mai evoluat în la HNK Sibenik (Croaţia), Gimpo FC (Coreea de Sud), NK Siroki Brijeg, FK Zeljeznicar Sarajevo (ambele din Bosnia-Herţegovina).


Luka Juricic a jucat împotriva CFR-ului în meciul câştigat de Piunik cu 4-3 la loviturile de departajare, după 2-2 la capătul prelungirilor, pe 13 iulie 2022, la Cluj-Napoca, în manşa secundă a primului tur preliminar al Ligii Campionilor. Atunci, Juricic a intrat la pauză.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mandorlini, după victoria CFR Cluj: „Am schimbat mentalitatea în repriza a doua. Așa e în fotbal, de multe ori se întoarce soarta!”

Atmosferă spectaculoasă pe Cluj Arena. CFR Cluj a întors soarta meciului după pauză. VIDEO

abonare newsletter