Sport

Patru jucători de baschet nu vor mai face parte din lotul U-BT Cluj. Unul dintre ei a venit la echipă la începutul anului

Patru jucători de baschet s-au despărțit de campioana României, U-BT Cluj-Napoca.

Patru jucători au plecat de la U-BT/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook Patru jucători au plecat de la U-BT/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Stefan Birčević nu va continua alături de U-Banca Transilvania

 


Pivotul a sosit la U-BT în vara lui 2021 și a câștigat alături de U-Banca Transilvania două titluri, două SuperCupe și o Cupă a României. De asemenea, el a totalizat 73 de meciuri în Liga Națională, alături de 10 în Cupa României. 

Totodată, Birčević a bifat 18 partide în ediția precedentă a EuroCup, remarcându-se cu medii de 8.3 puncte, 3.3 recuperări și 0.8 pase decisive. Anterior, Stefan a fost un pion important în sezonul 2021/2022 din Basketball Champions League.


CITEȘTE ȘI:
Patrick Richard și Andrija Stipanović vor continua la U-BT Cluj-Napoca
Răzvan Cenean completează staff-ul echipei de seniori de la U-Banca Transilvania

U-Banca Transilvania nu va miza pe serviciile lui Nemanja Gordić în sezonul viitor. Astfel, baschetbalistul se desparte de echipa campioană a României.

Gorda a sosit la Cluj-Napoca pe parcursul sezonului precedent și ne-a ajutat să realizăm eventul. Acesta a bifat 30 de meciuri în Liga Națională, cu medii de 8.3 puncte, 4.3 pase decisive și 2.1 recuperări. 


De asemenea, Nemanja a jucat în 13 meciuri din ediția precedentă a EuroCup, remarcându-se cu statistici de 9.6 puncte, 4.0 pase decisive și 1.7 recuperări.

CITEȘTE ȘI:
Eduard Roschnafsky, încă un sezon la U-BT Cluj-Napoca: „Îmi doresc să avem același succes ca echipă”
U-BT Cluj a promovat la echipa mare doi jucători din cadrul Academiei

Contractul pe care Jalen Jones l-a avut cu U-Banca Transilvania a expirat. 


Jalen Jones a sosit la Cluj-Napoca în luna ianuarie și a debutat oficial într-un meci din EuroCup cu Cedevita Olimpija Ljubljana. Drept urmare, americanul a bifat 8 partide în competiția europeană, remarcându-se cu medii de 10.8 puncte, 5.4 recuperări și 1.0 pase decisive.

Pe de altă parte, JJ a jucat în 19 partide din Liga Națională, contabilizând statistici de 10.2 puncte, 4.6 recuperări și 0.5 pase decisive.

CITEȘTE ȘI:
Din Euroligă, direct la U-BT Cluj-Napoca! D.J. Seeley este noul fundaș al campioanei României
Bryce Jones este noul fundaș de la U-BT Cluj. Baschetbalistul vine de la una dintre cele mai importante echipe din Franța

Kasey Shepherd și-a încheiat contractul cu U-Banca Transilvania.

Americanul a sosit la Cluj-Napoca la finalul lunii decembrie 2022 și a debutat într-un meci cu CSM Târgu Mureș. Drept urmare, fundașul a totalizat 23 de partide în Liga Națională, cu medii de 9.9 puncte, 3.4 pase decisive și 3.2 assist-uri. 

Totodată, Kasey a înregistrat 8 jocuri în EuroCup, acumulând statistici de 9.8 puncte, 4.2 recuperări și 2.1 pase decisive.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj-Napoca va juca primul meci din EuroCup în octombrie. Vezi când au loc următoarele partide

Ștefan Odea nu va mai continua în staff-ul echipei U-BT Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter