Sport

Ștefan Odea nu va mai continua în staff-ul echipei U-BT Cluj-Napoca

U-BT Cluj-Napoca a anunțat că nu va continua colaborarea cu Ștefan Odea. Acesta a ocupat poziția de scouter al echipei în stagiunea 2022-2023, având un rol atât în scouting-ul echipelor adverse, cât și în căutarea de jucători.

Ștefan Odea la SportsFestival/ Foto: SportsFestival - Facebook Ștefan Odea la SportsFestival/ Foto: SportsFestival - Facebook

 

 


U-Banca Transilvania nu a ajuns la un acord cu Ștefan Odea în privința continuării colaborării. 

 


Odea a sosit la U-Banca Transilvania în vara anului trecut, după ce a colaborat cu FC Argeș Pitești și Dinamo. Anterior, el s-a regăsit și în staff-ul naționalei României. Ștefan s-a ocupat de analiza video a jocurilor și a interpretat statistici în vederea pregătirii meciurilor.

Deși are numai 23 de ani, Ștefan a ajuns la cinci sezoane pe prima scenă a baschetului românesc. El este originar din Curtea de Argeș și a practicat baschetul la nivel juveni alături de mai multe echipe din București. Mai exact, acesta a jucat la Știința și Laguna București, câștigând câte o medalie de bronz la U15 și U18.


În paralel, Odea a absolvit Facultatea de Matematică și Informatică din București și urmează un program de masterat în domeniu.  

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj va avea un nou antrenor secund. A fost colaborator al singurului antrenor venit în NBA direct din Europa

U-Banca Transilvania va miza și în sezonul viitor pe serviciile lui David Lăpuște. Tânărul baschetbalist și-a prelungit contractul

abonare newsletter