Sport

Bryce Jones este noul fundaș de la U-BT Cluj. Baschetbalistul vine de la una dintre cele mai importante echipe din Franța

Echipa de baschet U-BT Cluj-Napoca a realizat un nou transfer. Bryce Jones a venit de la Limoges, una dintre cele mai importante echipe din Franța.

Bryce Jones/ Foto: Limoges CSP - Page Officielle - Facebook Bryce Jones/ Foto: Limoges CSP - Page Officielle - Facebook

 

 


U-Banca Transilvania a rezolvat problema conducătorului de joc pentru sezonul viitor. 

 


Campioana României a bătut palma cu un sportiv ce sosește de la Limoges, una dintre cele mai importante formații din Franța. Mai exact, Bryce Jones vine să întărească lotul condus de Mihai Silvășan.  

Pe numele complet Bryce Tyler Jones Jr, sportivul este originar din Brooklyn, New York, și va împlini 29 de ani în luna octombrie. Acesta măsoară 1.83 m și a absolvit colegiul Murray State în 2017. Ulterior și-a început cariera profesionistă la Ulcinj, în Muntenegru. A mai îmbrăcat maioul grupărilor Borac Cacak și FMP Belgrad în Serbia, iar sezonul precedent l-a petrecut la Limoges CSP, în ProA.


Drept urmare, Jones a strâns statistici de 15.8 puncte, 5.0 pase decisive, 2.4 recuperări și 1.2 intercepții în sezonul regulat din Franța. Totodată, a impresionat în meciul cu Roanne, când a izbutit nu mai puțin de 36 de puncte, 5 pase decisive și 4 recuperări. Ca distincții individuale, Bryce a fost desemnat cel mai bun pasator din Liga Adriatică.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

S-a stabilit programul sezonului regulat al Ligii Naționale 2023-2024. Când va juca U-BT Cluj?

Baschetbalistul de la U-BT, Mihai Măciucă, în lotul României pentru meciurile oficiale din această vară

Ultimele Stiri
abonare newsletter