Sport

Andrea Mandorlini, mulțumit de remiza cu Adana Demirspor: „E bine că fotbalul românesc are rezultate bune”

Andrea Mandorlini a declarat că este mulțumit de rezultatul obținut de către CFR Cluj, chiar dacă jucătorii abia ajunși în Gruia nu sunt la capacitate maximă.

Andrea Mandorlini/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Andrea Mandorlini/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a afirmat, joi seara, la finalul partidei cu Adana Demirspor, din prima manşă din turul al doilea preliminar al Conference League, că este mulţumit de rezultatul de 1-1 obţinut pe teren propriu, formaţia sa având şansa calificării în Turcia.

 


„A fost o partidă frumoasă, dar dificilă. Ştiam că întâlnim un adversar dificil, bugetul vorbeşte despre valoarea acestei echipe. Eu pot să spun că sunt mulţumit pentru că suntem în cursă şi ne jucăm şansa în returul din Turcia. E bine că fotbalul românesc are rezultate bune, creşte. Ieri, FCSB a obţinut un rezultat bun, astăzi Farul şi Sepsi, sper ca şi noi să obţinem calificarea. Avem şansa noastră, chiar dacă întâlnim un adversar foarte bun", a afirmat Mandorlini.

Tehnicianul italian a precizat că la partida de joi s-a simţit lipsa jocurilor oficiale ale unora dintre fotbaliştii săi.


„Sunt mulţi jucători care trebuie să se recupereze. La meciul cu Craiova din campionat va trebui să schimbăm mulţi jucători. Am început astăzi cu mulţi jucători care nu au avut meciuri în picioare. Este un meci care se putea încheia cu orice rezultat. Sunt jucători esenţiali care contează foarte mult pentru noi, dar care nu au mai jucat de foarte multă vreme. Când nu joci trei-patru luni de zile asta se vede în joc”, a mai spus Mandorlini.

CFR Cluj a terminat la egalitate cu formaţia turcă Adana Demirspor, 1-1 (1-0), joi seara, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în prima manşă din turul al doilea preliminar al Europa Conference League la fotbal.


Meciul revanşă este programat la Adana, pe 3 august (ora 21:00), urmând să fie arbitrat de belgianul Nathan Verboomen. Dacă va trece de Adana Demirspor, CFR Cluj va da piept în turul al treilea preliminar cu câştigătoarea dintre NK Osijek (Croaţia) şi Zalaegerszeg TE FC (Ungaria). CFR ar fi gazdă în prima manşă, pe 10 august.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, remiză în primul meci din Conference League. Adana Demirspor a egalat după pauză

Antrenorul echipei Adana Demirspor, înaintea meciului cu CFR Cluj: „Nu vreau să mă uit la ei prea mult”

CFR Cluj, primul meci în Conference League. Mandorlini, probleme de lot înainte de partidă

abonare newsletter