Sport

Halep este pe cale să se întoarcă. „Nu există nicio șansă ca ea să fi luat substanțe dopante”

Publicația franceză Le10Sport scrie că Halep este pe cale să se întoarcă pe teren, urmând să participe la US Open.

Simona Halep a revenit la antrenamente. Foto: Facebook Simona Halep Simona Halep a revenit la antrenamente. Foto: Facebook Simona Halep

 

Jurnaliștii de la această publicație apreciază că „nu există nicio șansă ca ea să fi luat substanțe dopante”.


Le10Sport: Halep este pe cale să se întoarcă

„Având în vedere statutul ei de fostă mare campioană, scandalul de dopaj din jurul Simonei Halep este o veste proastă pentru tenis. Însă, având în vedere reputația ei în circuit și în anturajul său, nu există nicio șansă ca ea să fi luat substanțe dopante. De fapt, asta este ceea ce ea a spus tot timpul”, afirmă Le10Sport.com.

„«Nu am luat niciodată cu bună știință substanțe interzise. Dopingul nu face parte din lumea mea, valorile mele sunt cele ale unui sport sănătos», a declarat ea pentru Tennis Majors în urmă cu câteva luni. Dar cazul ei a trenat și a trenat, românca aducând rapid dovezi ale nevinovăției sale la ITF, care le-a respins. După mai multe audieri amânate, revenirea Simonei Halep a părut să dureze o veșnicie. Dar iată o veste bună (…) În listele publicate de Grand Slam-ul american, numele Simona Halep este foarte prezent. Deși nu a fost făcut niciun anunț oficial, fostul număr 1 ar putea reveni, întrucât este imposibil să te înscrii la un turneu dacă ești suspendat”, explică jurnaliștii francezi.


Europsort anunța încă din 12 iunie că Simona Halep a revenit la antrenamente.

Citește continuarea aici.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Simona Halep, nervoasă pe Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului: „Am dreptul la o audiere rapidă. Acţionând în acest mod este împotriva drepturilor mele”

Simona Halep, supusă unei „hărțuiri de neconceput”, afirmă antrenorul Mouratoglou, care se declară „foarte șocat” de demersul ITIA

Emil Boc, mesaj de susținere pentru Simona Halep: „Cred în nevinovăția ta. Sunt alături de tine”

abonare newsletter