Sport

CFR Cluj l-a achiziționat pe mijlocașul grec Panagiotis

Clubul de fotbal CFR Cluj a anunţat, vineri, pe pagina sa de Facebook, transferul mijlocaşului grec Panagiotis Tachtsidis.

Mijlocaşului grec Panagiotis Tachtsidis/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Mijlocaşului grec Panagiotis Tachtsidis/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Clubul de fotbal CFR Cluj a anunţat, vineri, pe pagina sa de Facebook, transferul mijlocaşului grec Panagiotis Tachtsidis.

 


Tachtsidis are o carieră remarcabilă, cu 354 de meciuri, dintre care 156 de partide în Serie A pentru AS Roma, Torino, Cagliari, Lecce, Genoa, Hellas Verona, Catania şi Cesena.

Mijlocaşul de 32 de ani a mai evoluat în ţara natală, la AEK Atena şi Olympiakos Pireu, în Arabia Saudită pentru Al-Fayha, dar şi în Emiratele Arabe Unite, la Khor Fakkan. La vârsta de 21 de ani, fotbalistul a fost convocat pentru prima dată la naţionala mare a Greciei, reprezentativă pentru care a bifat 25 de selecţii şi cu care a participat la Cupa Mondială din Brazilia în 2014.


CFR i-a mai transferat în această vară pe portarul Cătălin Căbuz (Chindia Târgovişte), pe atacantul nigerian Philip Otele (UTA), pe fundaşul sloven Matija Boben (Ternana), pe fundaşul Vasile Mogoş (Crotone), pe fundaşul albanez Arlind Ajeti (Pordenone), pe mijlocaşul congolez Durel Avounou (Umraniyespor), pe fundaşul israelian Ziv Morgan (Ironi Kiryat Shmona), pe fundaşul Anton Kresic (HNK Rijeka) şi pe mijlocaşul Luca Mihai (AlbinoLeffe). De asemenea, atacanţii Jefte Betancor (FC Pafos) şi Sergiu Buş (Chindia Târgovişte) au revenit la formaţia clujeană după împrumuturi.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O nouă mutare la CFR Cluj! Ardelenii aduc un tânăr mijlocaș care s-a transferat în Italia la 15 ani

CFR Cluj pleacă în deplasare pentru al doilea meci din SuperLigă. Antrenorul UTA Arad nu-și simte echipa inferioară

Mandorlini înaintea partidei dintre CFR Cluj și UTA Arad: „Suntem pregătiţi ca pentru orice partidă”

Ultimele Stiri
abonare newsletter