Sport

Mandorlini înaintea partidei dintre CFR Cluj și UTA Arad: „Suntem pregătiţi ca pentru orice partidă”

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca formaţia sa să câştige şi meciul cu UTA programat, vineri, la Arad.

Andrea Mandorlini/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Andrea Mandorlini/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca formaţia sa, victorioasă în prima etapă în partida cu Poli Iaşi, să continue pe aceeaşi linie şi să câştige şi meciul cu UTA programat, vineri, la Arad.

 


„Suntem motivaţi zi de zi, de abia a început campionatul şi vrem să continuăm pe aceeaşi linie, să obţinem victoria cu UTA, aşa cum am făcut şi cu Poli Iaşi. Deplasarea de la Arad va fi una dificilă, împotriva unui adversar bun, dar suntem pregătiţi ca pentru orice partidă, cu atât mai mult cu cât este ultima înaintea debutului în Conference League. Ne gândim la partida cu Adana, însă cea mai importantă este cea de la Arad. Ciprian Deac s-a antrenat azi cu noi, dar nu ştiu încă dacă va fi cu noi pentru meciul cu UTA. Petrila nu este încă recuperat”, a spus tehnicianul italian.

Mandorlini: „E prea devreme să vorbim despre lupta la titlu”

El nu a dorit să comenteze lupta la titlu din noul sezon, însă a subliniat că vor fi mai multe echipe implicate.


„E prea devreme să vorbim despre lupta la titlu. Însă după ce am văzut prima etapă pot spune că FCSB a jucat bine, la fel şi Farul... însă nu e atât de relevant primul joc. Vor fi mai multe echipe care se vor lupta pentru titlu. Va fi un sezon dificil, iar noi trebuie să fim la un nivel foarte bun pentru a fi acolo”, a subliniat antrenorul.

Mandorlini speră ca fundaşii Ziv Morgan şi Anton Kresic, ultimii jucători transferaţi de club, să ajute gruparea pe care o conduce în noul sezon.


„Ziv Morgan este aici, s-a antrenat azi cu noi. E un jucător tânăr pe care l-am urmărit şi eu şi am decis împreună cu clubul să vină aici. El e un jucător polivalent, poate juca fundaş lateral, dar şi fundaş central. Aveam nevoie de un fundaş de picior stâng. E un jucător pentru prezent, dar şi pentru viitor. Anton Kresic e un jucător pe care îl cunosc. E înalt, puternic şi sperăm că va fi important pentru noi în acest sezon. La fel şi el poate juca atât în sistemul cu doi, cât şi cu trei fundaşi centrali”, a precizat Andrea Mandorlini.

Echipa de fotbal CFR Cluj întâlneşte, vineri, de la ora 21:30, pe Stadionul Francisc Neuman din Arad, formaţia UTA, într-o partidă contând pentru etapa a doua a Superligii. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Doliu la CFR Cluj! Cea mai înfocată fană a „feroviarilor” A MURIT într-un groaznic accident rutier

CFR Cluj a dat lovitura! Un fotbalist dorit în această vară de FCSB ajunge în Gruia

CFR Cluj a oficializat al șaptelea transfer al verii. Ziv Morgan, semifinalist de la EURO U21

Ultimele Stiri
abonare newsletter