Sport

CFR Cluj începe „curățenia de vară”. 8 jucători importanți ar putea pleca în următoarea perioadă. Balaj: „Vom avea o limită de vânzare”

CFR Cluj se pregătește pentru „curățenia de vară”. 8 jucători importanți ar putea în următoarea perioadă.

Cristi Manea/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Cristi Manea/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Cristi Balaj, președintele clubului CFR Cluj, a enumerat numele jucătorilor care ar putea pleca din Gruia în perioada de mercado.

 


Printre aceștia se numără Manea, Yuri și Scuffet.

„În acest moment îl avem pe Căbuz, semnat de șase luni de zile de la Chindia. Revin Otto Hindrich și Sava, care respectă regula U21. Bălgrădean va pleca. E un portar bun și e important să evolueze.


Nu am transferat. Otele se va alătura clubului. Avem în vizor. Nu știm exact ce jucători vor pleca. Sunt (jucătorii care pot pleca – n.red. ) Scuffet, Burcă, Yuri, Manea, Boateng, Lovro Cvek, Krasniqi, Yeboah. Un impresar a solicitat să-i dăm voie să negocieze în numele clubului. Vom avea o limită de vânzare. Obiectivul rămâne câștigarea campionatului”, a spus Cristi Balaj, la Fotbal Club.

CFR Cluj se întoarce din vacanță

Jucătorii de la CFR Cluj se vor întoarce, vineri, 16 iunie, din minivacanță. 


„Reîncepem antrenamentele în 16 iunie! După o scurtă vacanță, echipa noastră se reunește și se va pregăti, pentru câteva zile, la Cluj!

Ulterior, băieții vor efectua un stagiu de pregătire la Brașov, urmând să dispute și 3 partide de verificare. Detalii despre meciurile amicale vor fi anunțate în curând!”, a anunțat clubul din Gruia.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj se schimbă din temelii în această vară! Andrei Burcă, dorit de o echipă din afara țării: „80% să se realizeze”

Dan Petrescu, anunț surprinzător în Coreea de Sud! Declarația care îi va înfuria pe fanii CFR-ului

Misiune dificilă pentru Andrea Mandorlini la CFR: „O să-i fie foarte greu”

abonare newsletter