Sport

CFR Cluj se schimbă din temelii în această vară! Andrei Burcă, dorit de o echipă din afara țării: „80% să se realizeze”

Există șanse ca CFR Cluj să se departă de unul dintre cei mai importanți jucători în această perioadă de mercato și anume de Andrei Burcă.

Andrei Burcă la meciul Naționalei României contra echipei din Belarus,  28 martie 2023/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Andrei Burcă la meciul Naționalei României contra echipei din Belarus, 28 martie 2023/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


CFR Cluj se schimbă din temelii în această vară.

 


Patronul fostei campioane a României a dezvăluit că pentru Andrei Burcă există o ofertă importantă din Europa, iar șansele ca transferul să se realizeze sunt destul de mari.

„Un jucător ca Burcă merită un transfer în străinătate”

„Pentru Burcă este o propunere concretă din Europa și sunt șanse 80% să se realizeze în această vară. Nu pot să vă spun numele. Cred că se va rezolva.
Un jucător ca Burcă merită un transfer în străinătate, după ce și-a făcut datoria la CFR Cluj. Despre plecări, v-au spus și colegii mei că sunt oferte din străinătate pentru anumiți jucători, însă nu avem ceva finalizat”, a declarat Ioan Varga, într-o discuție cu reporterul Digi Sport Bogdan Pop.


Andrei Burcă joacă la CFR Cluj din vara anului 2019, când a fost transferat de la FC Botoșani, în schimbul a 100.000 de euro.

De la venirea în Gruia, Andrei Burcă a fost un real ajutor în defensiva CFR-ului, echipă pentru care a strâns 162 de meciuri, șapte goluri și trei assist-uri.


De asemenea, conform site-ului de specialitate Transfermarkt, Andrei Burcă este cotat la 4 milioane de euro.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

După plecarea de la CFR Cluj, Dan Petrescu, prezentat oficial de echipa Jeonbuk Hyundai Motors FC din Coreea de Sud

Misiune dificilă pentru Andrea Mandorlini la CFR: „O să-i fie foarte greu”

Andrea Mandorlini ar putea fi noul antrenor al CFR Cluj! Ajunge din Italia la Cluj-Napoca în acest weekend

Ultimele Stiri
abonare newsletter