Sport

„U” Cluj se desparte de șapte jucători și pregătește noi transferuri

FC Universitatea Cluj a încetat colaborarea cu șapte dintre jucătorii care au făcut parte din lotul echipei în sezonul precedent.

Universitatea Cluj a încetat colaborarea cu șapte jucători/Foto: fcucluj.ro Universitatea Cluj a încetat colaborarea cu șapte jucători/Foto: fcucluj.ro

 

 


Clubul de fotbal Universitatea Cluj a anunţat, joi, pe site-ul său oficial, că a încetat colaborarea cu şapte dintre jucătorii care au făcut parte din lotul echipei în sezonul precedent.

 

Cei şapte jucători ajunşi la final de contract sunt Romario Pires, Florin Ilie, Denis Ispas, Adrian Bălan, Lorand Fulop, Ivan Goranov şi Aurelian Păun.

Romario Pires (34 de ani) a semnat cu FC Universitatea Cluj în pauza de iarnă a sezonului în care echipa ardeleană a promovat în prima ligă. Mijlocaşul brazilian a strâns 39 de meciuri, marcând două goluri.

Florin Ilie (30 de ani) a ajuns la "U" la mijlocul sezonului 2021/2022. A bifat 42 de partide, marcând trei goluri în această perioadă.

Denis Ispas (29 de ani) a fost transferat de clubul clujean la începutul sezonului 2021/2022. Fundaşul central a jucat în 55 de partide pentru "U", reuşind să înscrie două goluri.

Ajuns la „U” la începutul sezonului recent încheiat, Adrian Bălan (33 de ani) a evoluat în 31 de meciuri în toate competiţiile. A marcat de două ori în Cupa României şi de patru ori în Superligă.

Lorand Fulop (25 de ani) a venit pe Cluj Arena în luna septembrie a anului trecut. Atacantul a înscris trei goluri în 29 de meciuri.

Bulgarul Ivan Goranov (30 de ani) a evoluat în ultima jumătate de sezon în alb şi negru. Fundaşul care joacă în banda stângă a fost utilizat în 10 partide, dintre care opt în Superliga şi două în Cupa României.

Aurelian Păun (22 de ani) a semnat cu FC Universitatea Cluj pe 28 ianuarie 2022. Goalkeeper-ul a jucat două meciuri oficiale pentru "U" în liga secundă, în acest sezon evoluând în mai multe partide de pregătire.

„U” Cluj a anunţat deja trei transferuri pentru sezonul viitor, Daniel Popa (atacant), Bogdan Mitrea (fundaş) şi Doru Popadiuc (mijlocaş).


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Gata vacanța. „U” Cluj va disputa cinci meciuri amicale în stagiile din Slovenia şi Austria

Alex Chipciu și-a decis viitorul. Jucătorul de fotbal și-a prelungit contractul cu „U” Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter