Sport

Oficial. Dan Petrescu a încheiat colaborarea cu CFR Cluj

Antrenorul Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj. Informația a fost confirmată oficial de stafful clubului.

Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj/Foto: Dan Petrescu Facebook.com Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj/Foto: Dan Petrescu Facebook.com

 

 


Informațiile privind încheierea contractului de colaborare dintre Dan Petrescu și Fotbal Club CFR 1907 au fost confirmate, joi, în mod oficial de reprezentanții clubului din Gruia. 

„Mulțumim, Dan Petrescu! 


Conducerea clubului nostru, împreună cu antrenorul Dan Petrescu, au ajuns la o înțelegere privind încetarea amiabilă a contractului. 

Îți mulțumim, Mister, pentru tot ce ai făcut pentru clubul nostru, pentru dedicarea și profesionalismul care te caracterizează, pentru contribuția decisivă pe care ai avut-o în câștigarea ultimelor 5 titluri și a tuturor performanțelor europene bifate de CFR Cluj în ultimii ani”, au notat cei de la CFR Cluj pe pagina oficială de socializare a clubului. 


Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj/Foto: Fotbal Club CFR 1907 Cluj Facebook.com

Echipa din Gruia i-a dorit „Bursucului” multă baftă în proiectele de mai departe. 

Un nou început pentru Dan Petrescu

Dan Petrescu urmează să coordoneze activitatea echipei de fotbal din Coreea de Sud, Jeonbuk. 


Informația a devenit publică după ultimul meci al sezonului dintre CFR și FC U Craiova, când „Bursucul” a confirmat că dacă nu va rămîne pe banca din Gruia, după o pauză binemeritată va fi nevoit să înceapă un nou proiect. 

Potrivit presei din Coreea de Sud, Dan Petrescu ar fi ajuns deja la un acord cu șefii lui Jeonbuk și ar mai aștepta doar viza de Coreea. Acesta ar urma să debuteze la noua echipă pe 11 iunie, contra lui Gangwon.


Jeonbuk Hyundai este în prezent pe locul 7 în prima ligă din Coreea de Sud, având 18 puncte în 15 meciuri. Echipa este pregătită de Do-Heon Kim, care ocupă rolul de interimar.

Dan Petrescu are în palmares 6 titluri de campion în România, fiind al doilea în topul all-time.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Rămâne sau nu Dan Petrescu la CFR? Ce se va întâmpla după barajul cu FCU Craiova de joi

Pleacă sau nu Petrescu de la CFR Cluj în Coreea de Sud? „Bursucul”: „Vreau să fiu fără fotbal o perioadă”

abonare newsletter