Sport

Pleacă sau nu Petrescu de la CFR Cluj în Coreea de Sud? „Bursucul”: „Vreau să fiu fără fotbal o perioadă”

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, și-a anunțat decizia după ultimul meci al sezonului dintre CFR și FC U Craiova.

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ  - Facebook Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


După ce a obținut calificare alături de CFR Cluj în preliminariile Conference League, Dan Petrescu și-a spus nemulțumirea. Acesta este de părere că duelul cu oltenii nu ar fi trebuit să se dispute.

 


„Nu înțeleg de ce trebuie să fie meciul ăsta. Eu, dacă aș fi pe locul șapte, nu mi-ar plăcea să joc cu locul trei. Jocul ăsta nu trebuia să se joace. Bine că s-a terminat cu bine. A fost un meci greu.

Eu nu pot să intru în astea (acuzațiile de arbitraj ale celor de la FC U Craiova 1948 – n.red.). Trebuie să vorbiți cu ei, nu cu mine. Și eu am spus la fel despre CFR în toate cele 9-10 meciuri. Fiecare să spună ce vrea. E problema lor”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă după finalul meciului.


Rămâne sau nu Petrescu la CFR Cluj?

Întrebat dacă va mai continua ca și antrenor la CFR Cluj, Dan Petrescu a spus că își dorește să rămână pe banca tehnică, însă decizia finală îi va aparține patronului. 

Potrivit presei din Coreea de Sud, Dan Petrescu ar fi ajuns deja la un acord cu șefii lui Jeonbuk și ar mai aștepta doar viza de Coreea. Acesta ar urma să debuteze la noua echipă pe 11 iunie, contra lui Gangwon.


„Mâine (vineri-n.red.) voi discuta cu domnul Varga. El trebuie să decidă, nu eu. Da, eu vreau să rămân la CFR, dar vreau să văd și ce avem pentru anul viitor, ce obiectiv, ce jucători. Trebuie să avem o discuție mai lungă. Cred că și dacă pierdeam eram dorit de domnul Varga, dar trebuie să vedem în ce condiții.

Vreau să fiu fără fotbal o perioadă, 7-10 zile. Să nu mai văd meciuri, să nu mai studiez. Sper să plec și puțin, dar nu în România”, a adăugat Petrescu.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj – FC U Craiova 1948, 1-0. Echipa din Gruia, calificată în Conference League

Rămâne sau nu Dan Petrescu la CFR? Ce se va întâmpla după barajul cu FCU Craiova de joi

Ultimele Stiri
abonare newsletter