Sport

U-BT Cluj s-a despărțit de Milorad Perović, antrenorul secund al echipei. Pero a venit prima dată la U-Banca Transilvania în sezonul 2009-2010

Sezonul viitor va aduce schimbări la nivelul băncii tehnice al echipei de baschet U-BT Cluj-Napoca. Echipa s-a despărțit de antrenorul secund, Milorad Perović.

Milorad Perović/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook Milorad Perović/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Sezonul viitor va aduce schimbări la nivelul băncii tehnice. Mai exact, Mihai Silvășan a decis să își formeze un nou staff tehnic, iar Milorad Perović nu va continua alături de U-Banca Transilvania. 

 


În vârstă de 63 de ani, Pero a venit prima dată la U-Banca Transilvania în sezonul 2009-2010, fiind secund al lui Marcel Țenter. De asemenea, antrenorul sârb le-a mai pregătit ca principal pe CSU Brașov și Rapid București, fiind de asemenea asistent la SCM Timișoara, Gaz Metan Mediaș, respectiv Steaua CSM EximBank București.

De asemenea, Perović a fost secund al lui Marcel Țenter și la EuroBasket 2017, competiție care s-a desfășurat la Cluj-Napoca. Pe de altă parte, Pero a lucrat mai mulți ani în cadrul Academiei U-BT, fiind tehnicianul ce a condus echipa noastră la Adidas Next Generation Tournament în 2021. 


Alături de U-Banca Transilvania, Milorad Perović a câștigat două titluri, două SuperCupe și o Cupă a României.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Jucătorii U-BT Cluj-Napoca au făcut baie în Someș, după obținerea unui nou titlu de campioană - VIDEO

U-BT, campioana României pentru al treilea an consecutiv

Ultimele Stiri
abonare newsletter