Sport

Jucătorii U-BT Cluj-Napoca au făcut baie în Someș, după obținerea unui nou titlu de campioană - VIDEO

U-BT Cluj-Napoca a câștigat meciul de duminică seară împotriva CSM CSU Oradea și a devenit din nou campioana României la baschet masculin.

Jucătorii U-BT Cluj-Napoca au făcut baie în Someș. FOTO: Captură ecran Jucătorii U-BT Cluj-Napoca au făcut baie în Someș. FOTO: Captură ecran

 

 


După premiere, jucătorii de la U-BT Cluj au făcut tradiţionala baie în Someş, cu toate că în zonă au loc lucrări masive de amenajare a malurilor râului.

 


Victoria a fost primită cu entuziasm din partea fanilor prezenți la Sala Polivalentă BT Arena, unde peste 10.000 de fani au fost prezenți duminică seară.

Finala Ligii Naţionale din 2023 s-a jucat în fața unui număr record de fani, cu cele două arene umplute la capacitate maximă şi cu spectacole incendiare în tribunele din România. La meciul 6, U-BT Cluj a reţinut 200 de bilete pentru vânzare la casă, începând cu ora 12.00, iar fanii s-au aşezat la coadă de la primele ore ale zilei. Tichetele au fost vândute în câteva minute. În total, la cele şase meciuri din finală au asistat 44.510 spectatori.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U-BT, campioana României pentru al treilea an consecutiv

abonare newsletter