Sport

CFR - U Craiova 1948, finala pentru preliminariile Conference League! Intrarea suporterilor la meci, liberă

CFR Cluj este echipa care va lupta cu U Craiova 1948 pentru un loc în preliminariile competiției inaugurate sezonul trecut.

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


CFR Cluj a pierdut meciul cu campioana en-titre, Farul Constanța, scor 2-1, jucat duminică seară în Gruia.

 


În urma înfrângerii, CFR Cluj va juca contra echipei FC U Craiova 1948 în finala barajului pentru UEFA Europa Conference League.

Meciul va avea loc în data de 1 iunie, iar potrivit conducerii CFR Cluj, intrarea tuturor suporterilor va fi liberă.


Conducerea CFR: „Suntem mândri de tot ceea ce am realizat”

Conducerea clubului CFR Cluj a transmis un mesaj la finalul campionatului și a spus că echipa ocupă locul 3 pe podiumul Superligii, poziție care îi asigură prezența la barajul pentru participarea în Conference League. 

Chiar dacă rezultatul de duminică seară a lăsat un gust amar pentru suporteri, conducerea CFR Cluj a spus că sunt „mândri și, în același timp, recunoscători pentru toată munca pe care întreaga familie CFR a depus-o până acum”.


„În urma meciurilor din această seară, s-a stabilit podiumul acestui sezon! După 62 de meciuri în toate competițiile, dintre care 30 de victorii, echipa noastră încheie acest sezon al Superligii pe locul 3, poziție care ne asigură prezența la barajul pentru participarea în Conference League!  Suntem mândri de tot ceea ce am realizat până în acest moment, în ciuda tuturor greutăților și a încercărilor din acest sezon! Am fost protagoniștii unor momente unice, cu rezultate remarcabile, obținând inclusiv o calificare istorică în primăvara europeană, în care ne-am duelat, de la egal la egal, cu Lazio.

Chiar dacă dezamăgirea, în contextul în care nu am câștigat campionatul și în acest an, este o parte naturală a jocului, asta nu ne reprezintă! Ceea ce ne definește însă este modul în care răspundem la obstacole, cum învățăm din greșeli și cum evoluăm ca echipă! 


Suntem mândri și, în același timp, recunoscători pentru toată munca pe care întreaga familie CFR a depus-o până acum! Când spunem «familie» ne referim la absolut toată lumea care ne-a susținut, a muncit și a fost alături de noi indiferent de situație, în frunte cu finanțatorul nostru, jucătorii, întreaga conducere tehnică și administrativă, toți colegii noștri care muncesc zi de zi pentru binele clubului, dar și suporterii, cei care au trăit alături de noi cele mai intense emoții! 

 Chiar dacă play-off-ul se încheie aici, lupta pentru Europa continuă! Ne așteaptă meciul de baraj contra FC U Craiova 1948, partida care ne poate asigura prezența în Conference League! Intrarea tuturor spectatorilor va fi liberă la acest meci  (revenim cu detalii în zilele următoare)”, a transmis conducerea CFR Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu poate ajunge în Coreea de Sud în cazul în care se desparte de CFR Cluj

CFR Cluj, înfrângere în fața Farul Constanța, scor 2-1. Intră la baraj cu FCU Craiova pentru Conference League

Ultimele Stiri
abonare newsletter